Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Kubar ve otu bilmem ama (Bilirim) jamaica ve extacy insanın ruhunu ve psikolojisini aşırı derecede değiştiriyo fakat malesef zeki insanlar farkına varıyo ve eminim ki sende yarattığı etki sadece halis ve paranoya değil. Ama hiç dert etme, maximum 5 ay sonra hepsine gülüp geçersin olumsuz deneyimlerinin. Tamam extacy'nin kafası mükemmel. Kullananlara göre mükemmel, bana göre aptallık. O çıldırmışçasına dans eden ve mutlu olan bedenini bi aynanın karşısına götürüp yüz kaslarını serbest bırak, dans eden şeyin sen değil de bi canavar olduğunu farkediceksin ve extacy beyinde adeta bi kaos çıkarır, bilmem kaçıncı dünya savaşı gibi. Bende bonzaiden çok çektim hala da çekiyorum, 4 ay oldu bırakalı fakat gezdirdiğim beden hala ben değilim ama sabretmek lazım hem böylesi o pisliği içmekten daha iyi. Geçecektir emin ol, eminsen de dert etme. Sağlıcakla...
ya internetten sabahtan beri araştırdım yok arkadaş
aranızda uzun süreli ve yoğun extacy kullanan var mı? varsa etkileri nelerdi?
Merhaba bonni ben çok ciddi anlamda eski bi extacy bağımlısıyım,daha doğrusu eskiden extacy bağımlısıydım,bu ilaç 100%100 saf kimyasal metilendioksit metamfetaminden imal edilen çok kuvvetli bi sentetik uyarıcı maddedir tam 4 yıl boyunca kullanmıştım,marka marka çeşitleri vardır,etkileri nedir demişsin sana etkilerini söylemeyecem sadece şunu bilmeni isterim extacy beyinde geri dönüşümü olmayan çok ciddi tahribatlara yol açıyor ve maalesef kalıcı akıl hastalıklarına neden oluyor ben bu maddenin ciddi bi mağduru oldıum 5 senedir kullanmıyorum ama doktorlarımın teyid ettiği gibi ben bu extacyden bipolar afektif bozukluk hastası oldum, ya da bu lanet olası ilacında benim akıl hastalığımda büyük payı varmış,psikiyatri doktorlarım öyle söylüyor,yemin ederim ki ben bu maddeden kurtulmak için çok ciddi mücadeleler verdim tedavi gördüm bıraktım ve kurtuldum, son olarak şunu söyleyecem allah kimsenin başına vermesin,uyuşturucuya ve alkole hayır
Etkilerini sorduğuna göre, kafayı bulmayı, dertlerini unutmayı, kendini uyutmayı yani kullanmayı düşünüyorsun belli ki. Sana kullanma dememizin faydası olacak mı sence. Mutluluğu, kafa buldurucu haplarda aramak yerine, okumak, çalışmak, faydalı olmak, spor, hobiler gibi şeylerde arasan daha mantıklı olmaz mı? Böbreğini, ciğerini, beynini iflas mı ettirmek istiyorsun?
Malesef bunları kullanan insanların çoğu bunlara artık mahkum demek gerekiyor.Kardeşimin eğitimleri vardı 1 ay önce özelikle halisülasyon çok gürülürmüş. Ve uzun yıllar kullanan insanların ruh gibi olduklarını söylerler...
"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum