Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lanet uyuşturucu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lanet uyuşturucu

3-4 ay her gün ve düzenli olmamasına rağmen bonzai kullandım ve çok pişmanım.

6-7 kezde şeker yani extacy kullandım extacyi kullandıgımdan beri hayatım berbat oldu özgüven eksikliği kolay kolay mutlu olamama vb.

Depresyon gibi.Mesla arkadaslarımın benden bi farkı olmamasına rağmen kendımı yanlarında çok ezik görüyorum.Yaşım 18 ama 30 yasında adam beyini var gibi bende sanki.

Şimdi Sorum şu : şu anda sadece ot içiyorum arada oda. Bu size söylediğim etkileri geçermi? Gerçekden çok korkuyorum grçmiyecek diye.

Teşekkür ederim.

bir şeyler söyleyecek yok mu?

Yorum

Valla ben hiç kullanmadım böyle şeyler. Etkileri geçer mi geçmez mi bilmiyorum o yüzden. Sen uyuşturucuyu hayatından tamamen çıkar bi de, onu sonradan düşün. Düşünmemek elinde değildir belki ama. Uyuşturucuyu bırakıp hayatlarında yeni sayfa açan bir sürü insan var ama uyuşturucu kullanıp da mutlu olan yoktur. Önce uyuşturucuyu çıkar hayatından kardeşim, sonra yavaş yavaş düzene girer hayatın.

Yorum

konuşabiliriz bana pm at

senin suan ilaclardan uzaklaşman için benzodiazepin yani sakinleştiriciye ihtiyacın var

Yorum

Ot uzun süre bağımlılık yapmaz arada içiyorsan bırakman kolay. Diğerleri doğal değil yani psikolojik etki yapar ve ilk içişte etki alanına girersin. Ancak bundan sonra hiç bulaşmazsan bir müddet sonra aramazsın.
          ........

Yorum

Otu arada içiyorsan en azından bu arayı daha da açarsan bırakmışta olursun.Diğerleri içinde aynı şekilde arayı aç,belki dayanamıcam edemicen ama pes etme.Her zaman bırakma yoluna çalış.Yoksa kullandıkça o yaşadığın psikolojiden kurtulamazsın.

Yorum

Sana söyleyeceğim bu yaşadığın şeyler geçmez. beyin hücreleri öldümü geri gelmiyor seninde beyin hücreleri öldü. ben uyuşturucu kullanmadım ama kafama göre 10 çeşit antidepresan kullandım beyin hücrelerim öldü zeka falan kamadı mal gibi oladum hiç mutlu olamıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: messina View Post
                Sana söyleyeceğim bu yaşadığın şeyler geçmez. beyin hücreleri öldümü geri gelmiyor seninde beyin hücreleri öldü. ben uyuşturucu kullanmadım ama kafama göre 10 çeşit antidepresan kullandım beyin hücrelerim öldü zeka falan kamadı mal gibi oladum hiç mutlu olamıyorum
                Çok antideprasan kullanmakta iyi değil,uzun sürede iyi değil belki.Her vücut olumlu etki yapmıyor.Bana faydası oldu diyenleri duydum.Tabi faydası da belli zamanda kullanarak.Peki hala ilaç kullanıyor musun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
                  Çok antideprasan kullanmakta iyi değil,uzun sürede iyi değil belki.Her vücut olumlu etki yapmıyor.Bana faydası oldu diyenleri duydum.Tabi faydası da belli zamanda kullanarak.Peki hala ilaç kullanıyor musun?
                  şimdi kullanmıyorum ama iki senedir yan etkileri geçmedi

Yorum

İşleniyor...
                  X