Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bırakmayı İstememek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bırakmayı İstememek

Sigara içiyorum ve fark ettimki bırakmayı istemiyorum. Normal mi bilmiyorum ama zararlarını biliyor olsam da içmeyi istiyorum.

Acaba bağımlılıktan öte birşey mi bu, yoksa bağımlılığın kendisi mi?

Sevgiler ve de Saygılarla...
    1
    Evet, bırakmak istiyorum.
    0%
    0
    Hayır, bırakmak istemiyorum.
    33.33%
    1
    İçmiyorumki...
    33.33%
    1
    a:3:{i:496;a:5:{s:12:"polloptionid";i:496;s:6:"nodeid";s:6:"522078";s:5:"title";s:25:"Evet, bırakmak istiyorum.";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:497;a:5:{s:12:"polloptionid";i:497;s:6:"nodeid";s:6:"522078";s:5:"title";s:28:"Hayır, bırakmak istemiyorum.";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"38108";}}i:498;a:5:{s:12:"polloptionid";i:498;s:6:"nodeid";s:6:"522078";s:5:"title";s:14:"İçmiyorumki...";s:5:"votes";i:1;s:6:"voters";a:1:{i:0;s:5:"47338";}}}
    33.33%
    1

Bıraktım.. ve bir aya yaklaşıyorum.. seviyorum içmeyi ki ben çok az içerim.. ama istemeyerek bıraktım..eşime destek olmak için... :roll:

Yorum

bnece

Bırakmayı istemiyorsanız bırakmayın bence. Tamam çok kötü bir alışkanlık yada bağımlılık, sağlığınıza da zararlı ama içmeyi seviyorsan ve bundan keyif alıyorsan bırakma derim. Ne bileyim bu biraz kişisel zevklerle alakalı ama başkalarına dokunmaya başıyorsa yalnızken için.
      Bazen ben de arıyorum böyle bir alışkanık ya da bağımlılığı ama yok işte sevmiyorum ve canım sıkkınken kös kös oturuyorum. Aslında sigara içilmesine karşı biriyim. fregile ve paro içmeyi istediğinizi yazmışsınız için o zaman kim tutar sizi....... bUNU SİGARAYA destek olduğumdan değil sadece sevdiğiniz şeylerden vazgeçmemeniz için yazdım.

Yorum

Aaaa bu nasıl destek böyle carpe :evil:

Bence böyle alışkanlıkların olmadığı için çok şanslısın

Yorum

.

Ya ben siz seviyorsunuz diye... Çok ciddiyim fregile seviyorsan ve bundan zevk alıyorsan kötü bile olsa kendin istemedikçe bırakma diyorum. Kendin istediin zaman tam anlamıyla bırakmış olursun çünkü. Geri başlama olasılığın kalmaz böylece.........

Yorum

bizim için kendini yakan tek dost sigara mı ?
            emin olabiliriz ki terkeder o da bizi cebimizde paramız olmasa
            bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum ...sigara kullanıyorum ...
            beyni uyuşturucu şeyleri kullannmamak gerek kötü olan budur aslında ...
            <div>BİR ADET G&Uuml;L&Uuml;MSEME...<br /></div>

Yorum

mutlaka bırakılmalı yaşım öle büyük değil daha çok gencim ama koşamıyorum nefes nefese kalıyorum zararlı ama bırakmayı düşünmüyıorum cahilliğim biliyorum belkide salaklığım ama çevrem hep içerken zor oluyor
              UNUTABİLMEKMİ SENİ ASLAAAAAAAA!!!!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Moderen Anne fregile
                Bıraktım.. ve bir aya yaklaşıyorum.. seviyorum içmeyi ki ben çok az içerim.. ama istemeyerek bıraktım..eşime destek olmak için... :roll:
                Helal olsun abla size... Sizinki sevginin gücü valla

Orjinal yazı sahibi: _carpe_diem
                Bırakmayı istemiyorsanız bırakmayın bence. Tamam çok kötü bir alışkanlık yada bağımlılık, sağlığınıza da zararlı ama içmeyi seviyorsan ve bundan keyif alıyorsan bırakma derim. Ne bileyim bu biraz kişisel zevklerle alakalı ama başkalarına dokunmaya başıyorsa yalnızken için.
                Bazen ben de arıyorum böyle bir alışkanık ya da bağımlılığı ama yok işte sevmiyorum ve canım sıkkınken kös kös oturuyorum. Aslında sigara içilmesine karşı biriyim. fregile ve paro içmeyi istediğinizi yazmışsınız için o zaman kim tutar sizi....... bUNU SİGARAYA destek olduğumdan değil sadece sevdiğiniz şeylerden vazgeçmemeniz için yazdım.
                Bırakmayı istemiyorum evet ama bu sevgi değil. Tmm içerken seviyorum ama sigara adi bir sevgili. Beni kendine bağlamış ve onu bırakamıyorum bana zarar verse de...

Ve de içmek keyif almak değil artık. Her anımda elimde olan,artık içmemin bile zevk vermediği, sadece içmek gerektiği için içtiğim sigaram. Zaten hiç bir zaman yetmiyor. Paketler artıp duruyor.

Ara ara bırakmam gerektiğini düşünüyorum o da kendim için değil. Şu anki aileme haksızlık olmasın die, gelecekteki aileme haksızlık olmasın die. Ben artık kendim için sigaranın zararını önemsemiyorum. Ve de bağımlılık ya yalancı mutluluk bu.

Senin dediğini anlıyorum: insan neyi severse yapmalı ama dediğim gibi bu yalancı mutluluk.

Sağol güzel yaklaşımın için...
                Orjinal yazı sahibi: serkan001
                bizim için kendini yakan tek dost sigara mı ?
                emin olabiliriz ki terkeder o da bizi cebimizde paramız olmasa
                bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum ...sigara kullanıyorum ...
                beyni uyuşturucu şeyleri kullannmamak gerek kötü olan budur aslında ...
                Aslında doğru bir bakış açısı: sigara uyuşturucu gibi kalleş değil. Sigarayı hiç olmazsa bırakabiliyorsun rahatlıkla ama uyuşturucuyu bırakmak büyük bir irade istiyor.

Orjinal yazı sahibi: güpgüçlü
                mutlaka bırakılmalı yaşım öle büyük değil daha çok gencim ama koşamıyorum nefes nefese kalıyorum zararlı ama bırakmayı düşünmüyıorum cahilliğim biliyorum belkide salaklığım ama çevrem hep içerken zor oluyor
                8O 8O Sen nefes nefese kalacak kadar sigara mı içiyordun??? Ve de bırakmayı istemiyorsun... :roll: Sen bırak ya

Orjinal yazı sahibi: lorden
                Bağımlılık bu işte...
                Eğer içmediğin zaman gerçekten kendini kötü hissediyosan bu bağımlılıktır...Bneim bir arkadaşım sabah uyanınca bir tane içmeden kendine gelemezdi...sabah uyanınca sigarayı yakar...içer ondan sonra elini yüzünü yıkamaya giderdi ..tam bağımlıydı...bırakamadı da..hala içiyor....

Ben daha da tuhaf bir durumdayım..Çünkü bağmılıyım bilmiyorum..
                Bazen çok içiyorum..
                Bazen 1 hafta içmiyorum
                Bazen de günde yarım paket bitiyo...

Yani içmeyince aramıyorum...içince de ölçüyü kaçırıyorum...
                Her konuda olduğu gibi bu konuda da dengeyi kuramadım Smile
                Bir öyle bir böyle..inişli çıkışlı...
                Ben de senin o bir arkadaşına benziyorum. Sabah uyanır uyanmaz aklıma gelen ilk şey. Ama ben yüzümü yıkıyorum çoğunlukla :P :lol:

Arkadaşlar değişik bişey veya bağımlılıkla ilk kez tanışıyorum.

Dertlerim vardı: onlar tanıştırdı beni sigarayla ve dertler bitti ama bu sefer sigara hep elimde. Sanki kendi kendimi kandırmış durumdayım: sigara da güç dayanağım oldu. Ama şunu söyleyeyim: yalan mı değil mi bilmiyorum ama güçlülük hissediyorum içimde: soğuk bir güçlülük, altında dinen bi fırtına...

Yorum

Re: .

Orjinal yazı sahibi: _carpe_diem
                  Ya ben siz seviyorsunuz diye... Çok ciddiyim fregile seviyorsan ve bundan zevk alıyorsan kötü bile olsa kendin istemedikçe bırakma diyorum. Kendin istediin zaman tam anlamıyla bırakmış olursun çünkü. Geri başlama olasılığın kalmaz böylece.........
                  Arkadasim senin destek degil köstek olmak. Birakma dedigin sey insanlari her gun yavas yavas öldüren bir sey-

Paro sen yine de bagimliliktan kurtulmaya bak. Islak kultablasi muamelesi gosteriyorlar sigara icenlere biliyorsun.

Yorum

Re: .

Orjinal yazı sahibi: kartanesi35
                    Paro sen yine de bagimliliktan kurtulmaya bak. Islak kultablasi muamelesi gosteriyorlar sigara icenlere biliyorsun.
                    Abla birilerinin inan ne düşündüğü hiç önemli değil inan. İsterse 3. sınıf yerine koysunlar: Kova burcu olarak inadına yaparım: takılmam sözlere. ama paket paket içerek günde sağlığımı etkilediğini direk fark ediyorum.

Yorum

Bu konuda bende çok dertliyim.Bedenim çok hassas herhalde sigara içtiğim zaman bütün vücudum altüst oluyor,başım dönüyor ve psikolojik olarak sıkıntı çöküyor içime.Ama herseferinde bu etkilerini unutup canım çektiğimde yine bir tane yakıyorum.Eskiden bende bırakmayı istemiyordum ama yavaş yavaş bedenimi tükettiğini hissediyorum ve bırakmak istiyorum.Malesef her konuda olduğu gibi bu konuda da iradem zayıf.Kendime çok kızıyorum bu yüzden... :twisted:

Yorum

Re: Bırakmayı İstememek

Orjinal yazı sahibi: paranomanyak
                        Sigara içiyorum ve fark ettimki bırakmayı istemiyorum. Normal mi bilmiyorum ama zararlarını biliyor olsam da içmeyi istiyorum.

- Bende malesef....

Acaba bağımlılıktan öte birşey mi bu, yoksa bağımlılığın kendisi mi?

- Bağımlılığın tam kendisi...
                        kendini gerçekten seven ve değer veren bir insan, bana göre sigara içmez... ve diğer maddeleri de tabii... adı üstünde zehir. :idea:

Yorum

bile bile insan niye sağlığını bozar! :roll:
                          bile bile sonunu kendi eliyle hazırlamak!
                          duman çekmek içine ve bunu istiyerek yapmak!
                          sağlığını önemsemeyen, görünüşünü önemsemeyen biri olmak!

bunların nedeni ne arkadaşlar.kendimize yaptığımız gaddarlığın sebebi?...yaşadığımız olayların intikamını yine kendinden çıkarmamak mı :roll: yoksa anlık zevklerin bir anlık getirdiği rahatlamayla yetinip sonra acı çekmek!

yorum yapmayayım siz cevaplayın önce :lol:
                          <div>Neşe ve Muhabbetle kalın......</div><br />

Yorum

Hem iğrenç birşey yaaa ıyyy, böyk... içmeyin ..bak ben içmiyorum sizde içmeyin :evil:

Yorum

sevgilim şikayetçi ...serkan beraberken kül tablası yalıyor gibiyim dedi.... mahvoldum bittim dirildim ..ve içmiyorum yaklaşık 24 saat 16 dakika oldu...böyle iyi mi bilmiyorum sevgilim ile bir sonraki beraberliğimde mis gibi sin diyorr ama ..off...inş ..başlamayacağım bunu günde kendime 100 defa söylüyorum ...sigara içilen yerde de geziyorum arkadaşlarım garez yapıyorr bu daha iyi hem iradeni ölçmüş olursun diyorlar sinir oluyorum ...bildiğim tek bir şey var başlamayacağım sigaraya başlamayacağım...inş...
                              <div>BİR ADET G&Uuml;L&Uuml;MSEME...<br /></div>

Yorum

İşleniyor...
                              X