Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bırakmayı İstememek

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

gülben sen de benden olmuşsun bu konuda... Vücudumuza ne etkiler yapıyoruz bilmeden belki ama yine de içtiriyor kendini...

pisi pisi naturel:

kendini gerçekten seven ve değer veren bir insan, bana göre sigara içmez...

Sanırım sorun bu! Kendimi sevmemem, oyunun bitmesinden korkmamam hatta ara ara çok istemem; içmeme sebep oluyor... Çünkü umursamazca ard arda yakıyorum, boğazım yanıyor, gece yatarken ciğerlerimin yandığını hissediyorum ve de yine içiyorum: sorun şu ki bırakmayı istemiyorum onca olanın farkında biri olmama rağmen ve resmen hissetmeme rağmen. Yavaş ve acılı intihar mı acaba??? :roll:

Orjinal yazı sahibi: düşünceli mnivb_axi
    bile bile insan niye sağlığını bozar! :roll:
    bile bile sonunu kendi eliyle hazırlamak!
    duman çekmek içine ve bunu istiyerek yapmak!
    sağlığını önemsemeyen, görünüşünü önemsemeyen biri olmak!

bunların nedeni ne arkadaşlar.kendimize yaptığımız gaddarlığın sebebi?...yaşadığımız olayların intikamını yine kendinden çıkarmamak mı :roll: yoksa anlık zevklerin bir anlık getirdiği rahatlamayla yetinip sonra acı çekmek!

yorum yapmayayım siz cevaplayın önce
    Nedenini yukarıda genel itibariyle yazdım ama sen de güzel bir noktaya değinmişsin:

1)yaşadığımız olayların intikamını yine kendinden çıkarmamak mı?
    2)yoksa anlık zevklerin bir anlık getirdiği rahatlamayla yetinip sonra acı çekmek!

sanırım 1.si :roll: Biliyorum ordan aptalca görünüyor. Sanırım: olanlardan dolayı bıktık hayattan ve kendimizi cezalandırdık olanları umursamayarak, ve herşeyi kafamıza takarak yaptığımız bu cezalandırma kendimizi sevmemize, hayatı değersiz kılmaya neden oldu: ve de sigarayı bırakmayı istememek...

2.sini unutalı çok oldu. Sigarayı ilk içtiğimdeki aldığım saçma, boş zevkini unuttum. Şu anda resmen İÇİYORUM, sigara içmiyorum... (diyorum ve yine aklıma geliyor yakıyorum )

Beynimde askeriye yönetimi normal yönetim bırakmayı istemese de IQS'e başvurmayı öneriyor. Kesin çözümmüş. Ama normal yönetim askeriyenin darbe yapmasını engelliyor hep... Bi iç çekişme...

Orjinal yazı sahibi: Modern Anne fregile
    Hem iğrenç birşey yaaa ıyyy, böyk... içmeyin ..bak ben içmiyorum sizde içmeyin
    Anne kandık he... :lol: :lol: Bu yönteme göre kendimi çocuk gibi hissettim

"serkan_001" sen yöntemi bilmiyormuşsun: sigara paketi alırken bi de vivident alacan... Aman boşver ne güzel bırakmışsın işte... Sevgilinin de değerini bil. Seni bıraktırmaya teşvik etmiş: gerçi benimkiler de içmememi istiyorlardı ama içmeme sebep olacak davranışlar sergiliyorlardı... Biri alıştırdı, biri elime bulaştırdı...

Hı bi de bunu sormak istiyorum: sigarayı içmeme onlar sebep deme hakkım var mı??? 1.si kendi aklın var dedi üzdüğünü kabul etse de... İçiyorsam kendim içiyorum ama ya kendimi oluşturanlar???

Sevgiler ve de Saygılarla...

Yorum

İşleniyor...
    X