Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GALİBA ALKOLİĞİM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• GALİBA ALKOLİĞİM

arkadaşlar 37 yaşındayım yalaşık 15 seneden fazladır her akşam 3 bira içmeden uyuyamıyorum bu arada bayanım mutsuz bi evlilik 1 yıl önce bitti evliliğim boyuncada her gece içtim bunu yazarken bile çok utanıyorum amateme başvurdum tolvon cipraleks apikobal folbiol verdi onlarıda tam kullanmaım halada içmeye devam ediyorum umarım buradan bana yardımı dokunabilecek birileri çıkar özelliklede GOTIK cevap yazarsan çok sevinirim

elbette yazarım .öncelikle geçmiş olsun.
    şimdi amatem tek başına faydalı olamaz bazen.oturduğun yere yakın bir A.A. derneğine gidip terapilere katılabilirsin. link verim.
    http://www.adsizalkolikler.com/
    bu siteden bulabilirsin.
    Tabi gitmeden önce insanlar çekiniyor muhakkak.bide şu var galiba alkoliğim ,yada alkolikmiyim acaba deyince ,içten içe olmadığımıza inanıyoruz.
    kesinkez kabul etmediğimiz bişey hakkında ,yapıcamız çabaların faydası da olmaz malesef.
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

3 bira içiyorsun günde ve alkoliksin ??

seninki alışkanlık olmuştur bence bira neki içindeki alkol oranı neki. tabi buda bünye meselesi sanırım

Yorum

...

ilgin için çok teşekkür ederim AA yı duymuştum hemen araştırıcam

Yorum

3 Bira için amatem'e felan gitmeyin.....
          Ordakilerin halini görüp psikolojiniz bozulmasın....
          Sanırım sizi bira sakinleştiriyor ve uykunuzu getiriyor.....

Alkol ancak sosyal,aile ve is yaşamını bozduğu zaman tehlikelidir....

Alkol yüzünden birşey kaybetmediyseniz bu kadar kafanıza takmayın....

Yorum

teşekkürler

gerçekten içimi rahatlattınız evet bira beni sakinleştirip uyumamı sağlıyo ve bu yüzden allaha şükür bişey kaybetmedim sizindemi probleminiz var

Yorum

Re: teþekkürler

Orjinal yazı sahibi: glaze
              gerçekten içimi rahatlattınız evet bira beni sakinleştirip uyumamı sağlıyo ve bu yüzden allaha şükür bişey kaybetmedim sizindemi probleminiz var
              alkolik olmayabilirsin ama yinede alkolik olmayacaksın diye bir kaide olamaz zaten genelde böyle başlar ve sonu gelmez o yüzden şuna iyi geliyor buna iyi geliyor bahanesi ile alkol alınmaz sakinleşmek uyumak istiyorsanız bunu sağlayan ilaçlar kullanın alkol değil. bence biraz irade kuvveti ile bu işi çözebilirsiniz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavipatik
                3 Bira için amatem'e felan gitmeyin.....
                Ordakilerin halini görüp psikolojiniz bozulmasın....
                Sanırım sizi bira sakinleştiriyor ve uykunuzu getiriyor.....

Alkol ancak sosyal,aile ve is yaşamını bozduğu zaman tehlikelidir....

Alkol yüzünden birşey kaybetmediyseniz bu kadar kafanıza takmayın....
                Benim alkolle ilgili herhangi bir problemim olmadı hiç....
                Alkolü çok sever ve kullanırım....

Sadece size objektif bir gözle anlattığınız kadarının herhangi
                bir sıkıntı olmadığını yazmak istedim...

Yorum

İşleniyor...
                X