arkadaşlar 37 yaşındayım yalaşık 15 seneden fazladır her akşam 3 bira içmeden uyuyamıyorum bu arada bayanım mutsuz bi evlilik 1 yıl önce bitti evliliğim boyuncada her gece içtim bunu yazarken bile çok utanıyorum amateme başvurdum tolvon cipraleks apikobal folbiol verdi onlarıda tam kullanmaım halada içmeye devam ediyorum umarım buradan bana yardımı dokunabilecek birileri çıkar özelliklede GOTIK cevap yazarsan çok sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
GALİBA ALKOLİĞİM
Collapse
X
-
elbette yazarım .öncelikle geçmiş olsun.
şimdi amatem tek başına faydalı olamaz bazen.oturduğun yere yakın bir A.A. derneğine gidip terapilere katılabilirsin. link verim.
http://www.adsizalkolikler.com/
bu siteden bulabilirsin.
Tabi gitmeden önce insanlar çekiniyor muhakkak.bide şu var galiba alkoliğim ,yada alkolikmiyim acaba deyince ,içten içe olmadığımıza inanıyoruz.
kesinkez kabul etmediğimiz bişey hakkında ,yapıcamız çabaların faydası da olmaz malesef.
Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.
-
3 Bira için amatem'e felan gitmeyin.....
Ordakilerin halini görüp psikolojiniz bozulmasın....
Sanırım sizi bira sakinleştiriyor ve uykunuzu getiriyor.....
Alkol ancak sosyal,aile ve is yaşamını bozduğu zaman tehlikelidir....
Alkol yüzünden birşey kaybetmediyseniz bu kadar kafanıza takmayın....
Yorum
-
Re: teþekkürler
Orjinal yazı sahibi: glazegerçekten içimi rahatlattınız evet bira beni sakinleştirip uyumamı sağlıyo ve bu yüzden allaha şükür bişey kaybetmedim sizindemi probleminiz var
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mavipatik3 Bira için amatem'e felan gitmeyin.....
Ordakilerin halini görüp psikolojiniz bozulmasın....
Sanırım sizi bira sakinleştiriyor ve uykunuzu getiriyor.....
Alkol ancak sosyal,aile ve is yaşamını bozduğu zaman tehlikelidir....
Alkol yüzünden birşey kaybetmediyseniz bu kadar kafanıza takmayın....
Alkolü çok sever ve kullanırım....
Sadece size objektif bir gözle anlattığınız kadarının herhangi
bir sıkıntı olmadığını yazmak istedim...
Yorum
Yorum