Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bali

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bali

bıraktım ama eğer bali çekmeye devam etseydim ne gibi rahatsızlıklarla karşılaşırdım şizofreniye kadar gidermiydi merak ediyorum hastahaneye gidicem şimdi gelince cevabınızı okurum

şizofreniye kadar gider bence sen hala içiosun bişiler..uyusturucuyla kafayı bozmışsun biladerim sen..geçende bi haptan bahsediodun seni narkotik şube müdürü yapıorum bu sitenin..

Yorum

narkotik şube müdürümü valla arkadaşım sen bana kalırsa çok zeki bir adamsın şizofren hastasın sanırım ama espirin gerçekten beni güldürdü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anti-depresan
        narkotik şube müdürümü valla arkadaşım sen bana kalırsa çok zeki bir adamsın şizofren hastasın sanırım ama espirin gerçekten beni güldürdü

gülmek eşittir 1 kilo et :lol:

Yorum

bali içmek tehlikeli değilmi dostum okadar içeceğin arasında baliyi tercih etmende ayrı bir olgu...alkol iç...ot iç..kolonya iç daha ii..bali niye içiosun onu anlamadım? en güzlide antipsikotik iç...

Yorum

bir ara antipsikotik ilaçlardan zyprexa kullandım ama artık kullanmıyorum doktor vermişti ot içtim dün yakalandım hatta telefonumu sattım almak için doktora söyledim yapma falan dedi artık bali içmem bira içicem bundan sonra

Yorum

bir ara antipsikotik ilaçlardan zyprexa kullandım ama artık kullanmıyorum doktor vermişti ot içtim dün yakalandım hatta telefonumu sattım almak için doktora söyledim yapma falan dedi artık bali içmem bira içicem bundan sonra

sevdim seni delikanlı adamsın bende bira içicem ama alkol benim ilaçlarımla alınca bi acayip oluyorum zaten rahatsızım bide üstüne alkol karışınca hepten ne yaptığımı bilmiyorum Allah eşime dahada sabır versin..amin..müdür ot içmek için telfonunu sattın sonra kime yakalandın içerken.

Yorum

içtikten sonra anladılar işin ilginci eve gelene kadar kafayı yedim sanki yolda değilim koşu bandındaydım saanki yol gittikçe bitmiyordu zor geldim eve sonra anladılar gözlerim kızarmış

Yorum

sen şizofrenmisin dostum...gözlerinin kızarıcağı zaten belli göz damlası taşırdım ben eskiden çok müptezel çıktın sen...

Yorum

işim müftelası değilim müftümüz sendin hani göz damlası taşıdığına göre

Yorum

işim müftelası değilim müftümüz sendin hani göz damlası taşıdığına göre
                      müftü mü? ben acaba müftü myüm müfte nasıl bir makamdı unuttum ya..içkileri yine biri saklamış evde muammalı bir operasyon sonucu bulucam..

Yorum

İşleniyor...
                      X