dün yediğim haltı anlatayım size hayatımda böle birşey yaşamadım birdaha yaşamamda arkadaşla 2 sigaralık esrar aldık.1 şişe şarap esrarı zar zor sardık sonra işte çektik ilkini parkta şarabımızdanda içtik yok böle bir kafası yoll resmen bitmio sanki koşu bandındayız koşuyorum bitmiyor aklımdan geçenler çok pislik şeyler zaten 2.sinide içtik otun iyice duman olduk birdaha asla içmiycem rezil birşey üstüne 1 bira daha söyledik 2 tane tost zor doyduk falan yok ya tamam artık kesinlikle o çocukla görüşmüyorum bırakıyorum doktora söylemiştim ben senin elinden zorla alamam dedi bunu söylememe gerek yok artık bundan sonra sadece sigara çok nadirde bira içerim bitti artık hiç deneyim nasıl demeyim tavsiye etmem
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bırakıyorum artık
Collapse
X
-
Re: bırakıyorum artık
Orjinal yazı sahibi: anti-depresandün yediğim haltı anlatayım size hayatımda böle birşey yaşamadım birdaha yaşamamda arkadaşla 2 sigaralık esrar aldık.1 şişe şarap esrarı zar zor sardık sonra işte çektik ilkini parkta şarabımızdanda içtik yok böle bir kafası yoll resmen bitmio sanki koşu bandındayız koşuyorum bitmiyor aklımdan geçenler çok pislik şeyler zaten 2.sinide içtik otun iyice duman olduk birdaha asla içmiycem rezil birşey üstüne 1 bira daha söyledik 2 tane tost zor doyduk falan yok ya tamam artık kesinlikle o çocukla görüşmüyorum bırakıyorum doktora söylemiştim ben senin elinden zorla alamam dedi bunu söylememe gerek yok artık bundan sonra sadece sigara çok nadirde bira içerim bitti artık hiç deneyim nasıl demeyim tavsiye etmem
mesela bugün saat 2 de en yakın arkadaşlarımda biri gelecek mersine toplu cigaralık alıp gidecek.bende onla takılırım bugün.ama arada bir tabi ki oluyor dedeiğim gibi.
çok arada içsen bence bişwey olmaz. mesela ayda bir felan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: anti-depresandün esrar içerken bir kızla tanıştım kız parkta oturuyordu arkadaşımın arkadaşı öle bir kız olsun herşeyi bırakırım keşke dün konuşsaydım olmadı ark msn girsin konuşurum karnıbahar neye iyi geliomuş gto
Yorum
Yorum