bakkalda satılan filtrelerden aldım sarı filtresi var öle içiyorum baya içinde nikotin birikiyor süzüyor yine faydası olur ama demi yani işe yarar..?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
filtreli sigara içmek
Collapse
X
-
ben sigara yı bırakmayı düşünüyorum ama bir türlü bırakamıyorum galiba kendi başıma bırakamıcamOrjinal yazı sahibi: ekremiyicansn.depresan
klasik bir söz olacak ama "sigaranın nikotininle ugraşacagınıza niçin bırakmayı denemiyorsunuz?" sigarayı bırakmak için olayı "beyninizde bitirin" şayet bırakamıyorsanız da otoritelerin söyledigi gibi tek içimlik agızlık kullanın.
Yorum
-
10:30 saattir sigara içmiyorum dayanayım bakalım ne kadar dayancam paso yoğurt yiyip kitap okuyayım entry gireyimOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTObişeyse içme artık kardes illa içecek taktı kafaya bende filtreli denicem ii fikir.
valla haklısın
illa bir şey içicek 
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: anti-depresan10:30 saattir sigara içmiyorum dayanayım bakalım ne kadar dayancam paso yoğurt yiyip kitap okuyayım entry gireyimOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTObişeyse içme artık kardes illa içecek taktı kafaya bende filtreli denicem ii fikir.
valla haklısın
illa bir şey içicek 

yoğurt neden yersinki kitap okurken endişe verici.
Yorum
-
sigara içmemek için yoğurt yiyecemOrjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: anti-depresan10:30 saattir sigara içmiyorum dayanayım bakalım ne kadar dayancam paso yoğurt yiyip kitap okuyayım entry gireyimOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTObişeyse içme artık kardes illa içecek taktı kafaya bende filtreli denicem ii fikir.
valla haklısın
illa bir şey içicek 

Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: anti-depresansigara içmemek için yoğurt yiyecemOrjinal yazı sahibi: GTOOrjinal yazı sahibi: anti-depresan10:30 saattir sigara içmiyorum dayanayım bakalım ne kadar dayancam paso yoğurt yiyip kitap okuyayım entry gireyimOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTObişeyse içme artık kardes illa içecek taktı kafaya bende filtreli denicem ii fikir.
valla haklısın
illa bir şey içicek 

sen bilirsin işini.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: anti-depresan10:30 saattir sigara içmiyorum dayanayım bakalım ne kadar dayancam paso yoğurt yiyip kitap okuyayım entry gireyimOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: GTObişeyse içme artık kardes illa içecek taktı kafaya bende filtreli denicem ii fikir.
valla haklısın
illa bir şey içicek 

iyi ya valla helal olsun inş hiç içmezsin.
Yorum

Yorum