Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bally

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bally

bally denedim kendimi çok mutlu hissettim. bağımlı falan değilim ama o rahatlamışlık hissi için devam etmeyi düşünüyorum. yanlış mı sizce

ben artık hayattan kopmuş hissediyorum. sağlıklı olsam ne olmasam ne. umarım kısa süre içinde ölürüm. ölene kadar da kendimi uyuşturmayı düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bitzclimpkit
      ben artık hayattan kopmuş hissediyorum. sağlıklı olsam ne olmasam ne. umarım kısa süre içinde ölürüm. ölene kadar da kendimi uyuşturmayı düşünüyorum.
      Sen kendini düşünmeyipte ölmek istiyorsan bizler senin için bir şey yapamayız...öyleyse baliye devam edip güle güle hayata diyebilirisin...

Yorum

ben de küçükken uhu kokusunu çok severdim ama zararlı olduğunu bildğim için çok korkardım bunu yapmakla kendine zarar verirsin başka bi işe yaramaz

Yorum

bally dünyayı burnunun ucuna getirir ama hayatında uçurumuna getirir şizofren bile olursun 100 kez çekimde öldürür belki okdar bile yaşamazsın sıkıntı yapar sonraları adamın hayatını tepe taklak eder denedimki biliyorum

Yorum

Daha iyi bi yol bulamadınmı uyuşmak için gidip en zararlısını seçmişsin hemen bırak bence bally nedir ya görüntüsü bile tiksinç bi estetiği yok

Yorum

sorduğun senin şimdi soru mu makara mı yapmaya çalıyosun -yanlış mı sizce -bu soruya verilecek cevabı tahmin etmen lazım

Yorum

şizobaba

arkadaş umudunu kaybetmişse başka kaybedecek birşeyi yok zaten bizdende ona yardım gelmez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
                  şu an bağımlı olmayabilirsin ama rahatlamak için kullanmaya devam edersin bağımlı olursun. arzu ettiğin şey bu mu? bağımlı olmak. hayat boyu rahatlamak için bu maddeyi aramak.
                  eğer bir sorunun varsa daha kalıcı ve sağlıklı bir çözüm yolu aramalısın. bu tarz maddeler kısa vadeli çözüm ve zaman geçtikçe sorunlarını daha da arttıracak, farklı sorunlar ekleyecek yaşantına ve seni çıkmaza sokacak. durup dururken başına bela almak, kendine sorun yaratmak diye buna denir.

katılıyorum, insanın öncelikle gururu zedelenir ya ne biliim bi şeye bağımlı olmak, onsuz yaşayamamak. bireysel özgürlüğü olmaz insanın
                  just a smile

Yorum

İşleniyor...
                  X