Duyuru

Collapse
No announcement yet.

madde kullanımı ve ilaç tedavisi...

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • madde kullanımı ve ilaç tedavisi...

    ...arkadaşlar birkaç başlığa rastladım bu akşam. 'çeşitli maddelerle ilaçlar karıştırılırsa bir sorun olur mu ?' içerikli.

    öncelikle bunu ilk sormanız gereken kişi, ilaçlarınızı belirliyor olan doktorunuz. eğer bunu doktorunuzla paylaşmıyorsanız, durum baştan eksik ilerliyor demektir ve bağımlılığınızdan doktorunuz bi'haber demektir. bu da tedavinizi direkt olarak olumsuz etkileyebilecek en olumsuz faktör. bunu gizleyerek, madde kullanma gereksiniminizi yenemeyebilirsiniz.

    en kısa zamanda doktorunuza bu konuda danışıp, sizleri madde kullanmaya iten durumlar hakkında, ya da başlıbaşına madde bağımlılığı hakkında da destek almalısınız.

    aksi taktirde bırakın ilaçlarla birlikte kullanmayı, uyuşturucu kullanımına bağlı ani ölümleri sık sık duyuyoruz. bir de ilaçlarla karıştırmak, intiharın bir diğer tanımı olsa gerek...
    küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

  • #2
    Odyssey,

    Baslikta zaten yazmis bu konunun tartisilacak bir yani olmadigini. Uzun lafin kisasi; ILACLARI BIRBIRINE KARISTIRMAYIN, ALKOL YA DA UYUSTURUCU MADDE ILE ANTIDEPRESAN KULLANMAYIN.

    Bu konuda tartisilacak baska bir "ilginclik" yok. Gayet acik ve net olarak tehlikleli durumlardan soz ediliyor bu tarz karisimlar icin.

    Kilitliyorum.

    Yorum

    İşleniyor...
    X