Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sanırım özgüven eksikliği

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sanırım özgüven eksikliği

merhabalar siteye yeni üye oldum ve bana yardım edebilecek insanların olduğunu düşünmekteyim.biraz kendimden bahsedeyim..
    ben 19 yaşında bir kızım ve insanların bana istediğim saygıyı göstermemesinden şikayet ediyorum.bir örnek vermek gerekirse bugün kuzenlerim bize geldiler.ve kafama vurmaya çalıştı kuzenlerimden biri ben bundan özellikle nefret etmekteyim.yani kafama vurulmasından.abim bunun aşağılayıcı bir hareket olduğunu söylemesinden önce de bu kanıdaydım.uyarmama rağmen bu devam etti.ve okuduğum üniversiteye yakın oturan kuzenim bize gel temizlik yaparsın diye şaka mahiyetinde bir şeyler söyledi.ve ben yine bundan oldukça rahatsız oldum.tepkim sert değildi ama defalarca da rahatsız olduğumu dile getirdim.oh iyi valla sesim çıkmıyor diye gibisinden.
    bir başka olayda bu yaz hem para kazanmak hem de medikal olarak bir şeyler öğrenmek için özel bir hastanede çalışmaya başladım.psikiyatri bölümünde hasta fişleri yazıyordum ve bu işlerin tıpla alakası yoktu.psikologlardan birinin odasına hasta fişi götürünce bana sen kimsin necisin bir gel bakalım demesi üzerine aslında tıpta okuduğumu bir şeyler öğrenmek için orda bulunduğumu söyledim.o da ne kadar süklüm püklüm sessiz durduğumu söyledi.sen hekim olacaksın ağırlığın olmalı dedi.insanlar üzerinde nasıl bir izlenim bırakırsan sana öyle davranırlar dedi.ben de bu konuda sorun yaşadığımı farkettim.nasıl daha etkili olabilirim.nasıl bana karşı daha saygılı davranmalarını,yer yer ciddi ve seviyeli olmalarını sağlayabirim diye soruyorum size açıkçası.umarım derdimi anlatabilmişimdir.yardım ederseniz sevinirim

ve kusura bakmayın sanırım yanlış yerde açtım konuyu

Yorum

bende aynen senin gibi hissediyorum ve bundan kurtulması zor gibi gözüküyor

Yorum

tıp fakültesini kazanmışsın ondandır kuzenlerinin kıskançlığı, temizliği yap derler tabii. Boş versene statün olacak benimki belli bile değil daha (Tanrı bazılarına zeka da veriyor şanslısın.)
        Everything is Changed.

Yorum

bu konuyu sevdim, gelecek yorumları merakla bekliyorum
          Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

İşleniyor...
          X