Tam 6 senedir alkol,extasy ve esrar kullanmıyordum ama MAALESEF lanet olsun ki 6 yıl aradan sonra dun bostancı sahiline inip 4 kutu votkali bira içtim,hem de sizoafektif hastası olmama rağmen,dun itibariyle ilaçları da kestim,hayatımı yine omuzlarıma aldım bedenimi yine İstanbul sokaklarına vurdum,yine hayallerine sarildim 32 yaşındayım eski bir profesyonel İstanbul çocuğuyum kendimi sokaklardan kurtarmıştırm ama yine bundan sonra bostancı sahillerinde yılm lanet olsun boyle hayata ama yinede yaşasın İstanbul yaşasın alkol....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lanet olsun yeniden alkole basladim
Collapse
X
-
yasadıgın bu kadar sıkıntıdan sonra sahile gidip kafanı dagıtmışsın iyi olmuş. Ara sıra içmekten kimseye bir zarar gelmez kendini bu kadar kısıtlama.
İlaçlarını bırakmasan keşke.öyle birden bırakırsan sorun olabilir dikkat et kardeşim.
bende beş yıl aradan sonra sigaraya başladım iyimi. beş yıldır bipolar hastasıyım.Last edited by m.ilhanpeker; 18-04-2016, 09:25 PM.
Yorum
-
dostum senin durumun zordu.baban ve abinin durumuna üzüldük.senin için neler yapılabilir,devletten yardım falan alabiliyo musunuz?içki içmen hayatını nasıl etkileyecek,ailenin durumu kendi durumun ne olucak?içkiyi alkoliklik haline getirmezsin umarım.
Yorum
-
Kardeşim içki derman olsa inan bana kusana kadar içerdim. Sadece birkaç saat erteler, ayılınca daha şiddetli yaşarsın. Hatta alkollü iken acılarını dertlerini de daha yoğun yaşarsın. Bir zamanlar alkolün esrarın dibine vurmuş birisi olaraktan, bu dünya zaten berbat inancın var ilse ahrettini berbat etme...
Yorum
-
sevgili ve saygı değer arkadaşlarım bu sabah itibari ile kendime çeki düzen verdim ve kendimi bir kez daha toparladı çok şükür hepinizi allah için gerçekten çok seviyorum çünkü biz burada bir aileyiz ve hastanın halinden ancak hastalar anlatabiliyor yani en iyi yasayan biliyor inşallah hepiniz sağlığımıza kavursursunuz beni yalniz bırakmadığını için sizlere çok tesekkur ederim inşallah ahirette de komsu oluruz sevgilerimle..UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR
Yorum
Yorum