Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigarayı bırakan arkadşlar nasıl bıraktığınızı paylaşrmsnz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sigarayı bırakan arkadşlar nasıl bıraktığınızı paylaşrmsnz?

Kaç aydır kendimi ramazan ayında sigarayı bırakıcam diye şartlandırdım, ama yine başaramadım... İftar olana kadar aklıma bile gelmiyor sigara ama orucumu açtıktan sonra, krize girmiş gibi sigaraya yapıştım... :evil: Kendime çok kızıyorum, neden başladım sanki bu illete ve şimdi bir türlü bırakamıyorum. Hatta bir türlü denemeye bile başlayamadım. Herkes ne güzel bırakıyor ben ne kadar zayıfım bu konuda ya. :evil: Üstelik doktor kesin bırak dedi. Be ise son hızla içmeye devam ediyorum... :cry:
    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

ya sevde çok utanıyorum.çok iddialıydım ama sizlerden saklayacak değilim.ben de sigarayı bırakamadım. nefret ediyorum kendimden.onun kölesiyiz artık.o bizi bırakana kadar :cry:
    yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

Olsun elektra, sen en azından denedin. Ben onuda yapamıyorum...

Yorum

Kademeli azaltmayı deneyin.

Yorum

ben iradesiz,zayıf,zaaflarına yenik,en kötüsü de bağımlı zavallı bir insanım :cry:ne oluur genç arkadaşlar asla başlamayın asla başlamayın neoluur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: elektraya
            ben iradesiz,zayıf,zaaflarına yenik,en kötüsü de bağımlı zavallı bir insanım :cry:
            Böyle düşünürseniz zaten bırakamazsınız. Siz bağımlılık yapan alışkanlıktan daha iradeli olacaksınız ki yenebilesiniz

Yorum

sigara kullanan bayanların cildi çok kötü oluyor ..ben bu şekilde hiç içmez hale geldim..onları gördükçe,bende mi böyle mi olacam diye korktum..zaten çok saigara içmedim hiçbir zaman..şimdi bir tane bile elime almam..
              belki garip ama benim için caydırıcı oldu,kösele gibi ciltler ( kimse kusura bakmasın )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maviyesil
                Azaltmayı başarmıştım bir ara. Ama sonra...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_
                  Anlaşıldı. Rahatlamayı veya dertleşmeyi başka şeylerde arayın. Nikotin size fayda vermez

Yorum

ya sevde çok utanıyorum.çok iddialıydım ama sizlerden saklayacak değilim.ben de sigarayı bırakamadım. nefret ediyorum kendimden.onun kölesiyiz artık.o bizi bırakana kadar :cry:
                    Bende öyle saklayacak değilim..Forumlarda yazmıştım, çok kararlıydım, bırakmıştım.Tam bir hafta içmedim..sonra rüyalarıma girmeye başladı..cidden.

En sonunda bir tanecikten bir şey olmaz diye başladım ve yine gittikçe arttırdım..

Azem bu arada o bahsettiğin cilt tipi nasıl.. Benim cildim o kadar güzel değil zaten..bu nedenle içmemde bir sakınca yok..

Bu arada annem 20 senenlik içici ama fazla içmez..buna rağmen kaymak gibi cildi var.. :x

Yorum

gülben süper üye olmuşsun hayatım ona nasıl bir şeydir öyle 8O hayırlı olsun mod olsuğunu da görmek isteriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_
                        Anlaşıldı. Rahatlamayı veya dertleşmeyi başka şeylerde arayın. Nikotin size fayda vermez
                        Faydasından değil..ben içmediğim zaman aklım hep sigarada kalıyor.Sanki bir mecburiyet gibi bir şey olmuş bende.İçeyimde şunu düşünmekten kurtulayım diyorum. :evil:

Bende iradesiz çıktım..kendime çok güveniyordum oysaki..

Neyse ortak arkadaşlar çıktı da itiraf edebildik..

Yakalım mı bir tane kızlar.. Azem umarım dumandan rahatsız olmazsın.. :roll:

Yorum

yani, o dönemde demek gördüğüm ciltler beni çok etkelimiş ki ,gözüm korkmuş..iyi de olmuş..
                          zaten sigaranın kokusuna tahammülüm yoktur..ama parl.. iyiydi..bir tek o vardı benim için.markanın hepsini yazmayayım..
                          özler gibi oldum şimdi..arada bir iki tane içsem cildime bişey olmaz)
                          cilt birazda yapı ama sigara olumsuz etkiler yine de..

Yorum

gülben süper üye olmuşsun hayatım ona nasıl bir şeydir öyle 8O hayırlı olsun mod olsuğunu da görmek isteriz
                            Teşekkür ederim..Ben özel üye olmak istiyorum en çok..Çünkü onun yıldızı çok güzel..pırlantadan..

Darısı sizin başınıza..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: azemarenc
                              yani, o dönemde demek gördüğüm ciltler beni çok etkelimiş ki ,gözüm korkmuş..iyi de olmuş..
                              zaten sigaranın kokusuna tahammülüm yoktur..ama parl.. iyiydi..bir tek o vardı benim için.markanın hepsini yazmayayım..
                              özler gibi oldum şimdi..arada bir iki tane içsem cildime bişey olmaz)
                              cilt birazda yapı ama sigara olumsuz etkiler yine de..
                              ne geldiyse başımıza o bir iki tanelerden geldi.eline bile alma arkadaşım

Yorum

İşleniyor...
                              X