ben bırakmak istemiyorum, bunalım dönemlerimde özellikle artıyo, günde 1.5 paket falan,
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sigarayı bırakan var mı?
Collapse
X
-
gerçekten istersen yaparsın.. istemezsen yapmazsın.. yapamıyorsan, türlü yolları vardır deneme-yanılma denersin, yine yaparsın.. yapamıyorum,lar hep bahane gibi gelmiştir bana.. ve iyi de dayanaktır hani..,
istediğim zaman aktif içici, istemediğim zaman pasif içici olabiliyorum çoğu zaman..
otokontrol.
Yorum
-
sigarayı bırakmak için,güzel bir destekeleyici bir yazı var idi.hani sigarayı bırakırken 20 dak.içinde vücüdda meydana gelen gelişmeler gibi.b süre 4 saat 8saat gibi kademe kademe ilerler.bir oyun gibi bakıldığında hemen herkes denemek ister..ben 48 saate kadar dayanmıştım.
Yorum
-
Sigarayı bıraktıktan sonra kilo aldım. Bende yeme dürtüsü fazla çalışmıştı fakat şu an içmiyor olmayı zayıf olmaya yeğlerim.
Sigara içmiş biri potansiyel içici bence. Yeniden başlama ihtimali diğer kişilere göre yüksek. Bu yüzden dikkati elden bırakmıyorum.
Şimdi yanımda dahi içiyorlar ama içmeyi düşünmüyorum.
Bu iş beyinde başlayıp beyinde bitiyor.
"Ben bırakamam" diyen boşuna kendini kandırmasın, herkes bırakabilir.
Yeter ki gerçekten isteyin!..Yuzunu gunese ceviren kimse asla golge gormez... ^^Hayata İnat^^
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yulelibir kişi kanser olduğunda, eğer sigara tiryakisi ise, neden ben diye düşünüp, dram yaparak oturup ağlamaya ve şikayet etmeye hakkı var mı?
dünyaca ünlü kalp cerrahı doktor mehme öz, sigara tiryakilerine kalp ameliyatı yapmıyor.
Yorum
Yorum