Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hoşunuza Giden Türk Filmini Bizimle Paylaşınnn
Collapse
X
-
Hoşunuza Giden Türk Filmini Bizimle Paylaşınnn
Etiketler: Yok
-
trustem ve zeytindalı zaten yazmışlar..)))
bu konuda kesinlikle aynı düşünüyoruz..
son yollarda seyrettiğim en iyi iki türk filmi.. "ejder kapanı" ve "kabadayı" idi..
insanı yakalayan etkilyen inanılmaz güzel türk filmleri var..
-
Guest replied
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: teamosBence bu " Babam ve Oğlum" filimini abartıyorlar ...... Çok klişe bir konusu var ..... Zaten Klasik Türk sinemasında buna benzer çok film var
Türk sinemasında adam akıllı bana göre bir tek filM vardır oda "EŞKIYA"
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: teamosKonu olarak hiç bi alakası yok
ama kamera tekniği açısından çok alakası var
Babam ve oğlum filminde küçük çocuk habire kameracılık oynuyor ve hayaller kuruyor
Amelie filmindede , sürekli Amelie hayaller kuruyor ve enteresan bir şekilde benzerlik var
Hatta kopyamı diye bile düşündüm )))
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: fincan View Post"babam ve oğlum " ve amelie ayrı ayrı güzel iki film ama hiç bir alakaları yok. babam ve oğlum'u güzel yapan en önemli şey her şeyin bizden ve samimi oluşu. bir yörenin insanını, genel olarak türk insanını, ülkenin bir dönemini ve o dönemin hayatları nasıl etkilediği vs. gerçekçi ve samimi bir şekilde anlatılmış. bunun dışında çok bir özelliği yok, güzel film o ayrı... amelie ise kurgu, senaryo, çekimler, filmin genel atmosferi, müzikler, yer yer karikatürize edilmiş anlatım,evrensellik ve onu diğerlerinden farklı kılan en büyük özellliği: detaylar açısından tam bir "film". aralarında bi alaka kurmak çaba istiyo açıkçası
Leave a comment:
-
"babam ve oğlum " ve amelie ayrı ayrı güzel iki film ama hiç bir alakaları yok. babam ve oğlum'u güzel yapan en önemli şey her şeyin bizden ve samimi oluşu. bir yörenin insanını, genel olarak türk insanını, ülkenin bir dönemini ve o dönemin hayatları nasıl etkilediği vs. gerçekçi ve samimi bir şekilde anlatılmış. bunun dışında çok bir özelliği yok, güzel film o ayrı... amelie ise kurgu, senaryo, çekimler, filmin genel atmosferi, müzikler, yer yer karikatürize edilmiş anlatım,evrensellik ve onu diğerlerinden farklı kılan en büyük özellliği: detaylar açısından tam bir "film". aralarında bi alaka kurmak çaba istiyo açıkçası
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: teamosbabam ve oğlumu izldiysen bide amelie filmini izle
bakalım benzerlik görecekmisin
Leave a comment:
-
Guest replied
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: teamosbabam ve oğlumu izldiysen bide amelie filmini izle
bakalım benzerlik görecekmisinbuarada babam ve oğlum'la konuları çok mu benziyor?..
Leave a comment:
Leave a comment: