Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk durumlar da Tuvalet ihtiyacı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • İlk durumlar da Tuvalet ihtiyacı

    Herkese iyi geceler;

    Ben ilkokul yıllarımdan beri bu sorunla karşı karşıyayım.O yıllardan başlayayım.Özel okulların ve dersanalerin indirmli büyük sınavları olurdu.Sınava 1 ay olmasına rağmen içimde anlam veremediğim bir heyecan olur ve karnma bi ağrı ağrı demiyelimde bi sancı girerdi ve büyük tuvaletimi yapma ihtiyacı duyardım . Sınav günü yaklaştıkça bu durum ara ara devam eder ve sınav sabahı tekrarladıktan sonra son bulurdu. Ama illa ki olurdu.

    Zaman geçti ÖSS ye girdik çıktık eskisi kadar heycanlanmıyordum ama gene de aynı dert hep başıma geliyordu.Durduk yere sınava gireceğim aklıma gelir olur olmadık yerde karnıma anlamsız bi sancı girer ve tuvalete gitme ihtiyacı duyardım.Ve bunu kontrol edememekten nefrt ediyorum ve kendimden nefret ediyorum.

    Yukarıda ki örneklerde hep sınavlardan örnek verdim.Genellikle hayatımda ki önemli ilk tecrübelerimde bu olayı yaşıyorum.İkinci kez aynı durumla karşılaştığımda bu olayla karşılaşmıyorum böyle de bir özelliği var artık adı neyse.Misal askeri okul sınavlarını kazandım gittim mülakata girmeden önce salonda beklerken de bu durumla karşılaşmıştım. Allahtan bana henüz sıra gelmemişti. Düşünebiliyo musunuz durumu ? Veya ilk KYK bursumu alıcağım zaman.Lütfen ama lütfen dalgaya almayın çünkü gerçekten kontrol edilemeyen bi durum ve hiç bi insanın yaşamasını istemediğim bi durum.Benimle aynı durumda olan var mı veya bu durumun asıl adı nedir tedavisi ilacı var mıdır?

  • #2
    Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
    heyecandan oluyor, kesinlikle normal birşey.
    emin ol herkes de biraz vardır ama kontrol ediyorlar senin gibi <: )
    yok hocam zannetmiyorum bende sürekli tekrarlanıyor.tamam her insan hayatının dönüm noktlarında illa ki heyecanlanır ama benim tvalet ihtiyacım olur olmadık yerde geliyor kontrol edemiyorum .hafiften titremeler soğuk terlemeler benim heyecanım biraz ileri boyutlu o neden sormuştum aslında.

    Yorum


    • #3
      psikolojik etki bence siz ne zamn korksanız yada hecan artık neyse vucudunuz tepki veriyo bu ağrı olurken duygulanız aynımı mesala korku hecan doktara gdin ama psikolojik fiziksel etki gibi geldi bana
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

      Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

      Yorum


      • #4
        anlattığın durum liseye kadar bende de vardı.. sonra kendiliğinden geçti.. ama çok rahatsızlık duyuyorsan bi doktora görün.. belki bi ilaç verir ve böyle heyecan yaptığın durumlarda kullanırsın..
        "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
        Tezer


        http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

        Yorum

        İşleniyor...
        X