Gnc marka balık yağı kullanan var mı? Balık yağının birçok faydasının olduğunu biliyoruz, kullananların yorumlari öğrenmek istiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gnc Balık Yağı
Collapse
X
-
Bir bilgim yok ama bize küçükken kustura kustura içirmeye çalışırlardı boyu falan uzasın kemikleri kuvvetlensin diye,bizim kuzenler içtiler baya fark etti sanki ben kaldım 1.80'de
Büyüklerdeki etkisi hakkında pek bilgim yok ama sanırım unutkanlığı önlüyormuş özellikle alzheimer lı yaşlılarda"Every man dies - Not every man really lives"
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ayşeglkkilo almak için insanüstü çaba göstermiş biri olarak elbette balık yağı kullandım........en olmaz yerlerini balon misali şişiren kaygan kötü kokulu bi maddedir kendileri.....kullandığında ağız kokusu yapar we hiç bi faydası yoktur kanaatimce
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sméagol View Postdoktor vermişti. ortaokul ve lise döneminde sürekli balıkyağı içiyordum. hafızam fazlasıyla kuvveliydi. odaklanmamda problem çekmiyordum. çok dirençliydim hastal olamıyordum öyle söyleyeyim. ve enerji patlaması yaşıyordum resmen.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sickness View Postbende düşünüyorum. solgarı düşünüyorum ben yani gncyle pek fark yok diyorlar. ama saçlarım müthiş döküldüğü için b vitamin complex ürününden almayı düşünüyorm.ekstra olarak balık yağı da alabilirim. ideal hayat seninkinin markası ne?
Yorum
Yorum