varmı arkadaşlar bazı şeyler paylaşmak konşmak istiorm bu başlk altında.yalnz uyku ilacı olarak alınan 25 50 mg gibi çok düşük dozlardan bahsetmiorm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cedrina kullananlar
Collapse
X
-
bende serequelden cedrinaya geçtim,serequel uyku ve ağız kuruluğu yapıyordu buda haliyle bende nefes alma zorluğu yaratıyordu.cedrinadada aynı şekilde ağız kuruluğu yaptı.birde serequelin yan etkileri çok reçetesine baktım bir sürü yan etkisi var o yüzden cedrina bana serequlden daha az yan etkisi var gibi geldi.fikri olan varmı?
Yorum
-
ben artk cedrina kullanmıorm seroquele gectm doktor cedrinanın orjini seroqueldr dedi tek fark cedrina direk kana karışırken seroquel agır karışıor bu nedenle ucuda daha az zarar verio yavas yavas etkisini gösterioGemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...
Yorum
-
Bi önceki yazımda cedrina hafif demiştim ilk günü öle geldi sonra içtiğim an beni elimi kolumu kaldıramıcak şekle soktu beni.o yüzden seregule geçiş yaptım şu an sereguel kullanıyorum hem xr olduğu için gün içine yayılıyor uyku hali vede zamanla bünyede alışıyor.şu an herşey benim açımdan çok iyi işimide kurdum.iyiki bu sereguel var olmasa halimiz harap.
Yorum

Yorum