Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eslorex?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• eslorex?

bugün psikiyatr a gittim ve major depresyon tanısı aldım. bundan dolayıda doktor eslorex yazdı. yarından itibaren kullanmaya başlayacağım.
    ben paxera vermesini istiyordum ama bunu verdi.
    eslorex kullanan var mı acaba ya da kullanmış olan?

ben paxera kullanıyorum ama eslorexle başladım kaç mg verdi sana acayip mide bulantısı yaptı bende 15 sonra bıraktım paxera geçtim

Yorum

paxera bencede daha iyi bir ilaç. hemde daha hafif. ama bunu verdi işte doktor. mide bulantısından herkes şikayetçi. ama bende normalden daha fazla uyku hali var belkide ondan sebep eslorex verdi.
      sen ne için alıyosun bu ilacı?

Yorum

ben kullandım 15 gün.. depresyon tanısı ile...
        mide bulantısı yapmamıstı sanırım ama asırı uykusuzluk yapıodu sürekli uyusuk geziodum ama uyuyamıyodum, özellikle ayaklarımı surekli hareket ettirme istegi yuzunden sabahı sabah ediyodum... daha once risperdal kullanmıstım ondada aynıları olmustu..
        I'm "CrAZy" but you like it....! :RpS_cool:

Yorum

bende de ço9k uyuşukluk ve düşüncede dalgınlık yaptı bu ilaç ve birazda mide bulantısı ama daha 2 gün oldu.
          dün gecede aynı senin belirttiğin gibi bacağımı aşırı sallama ve uykum lmasına rağmen bi uykusuzluk hali vardı.
          tam uykuya dalıcakken birden panik halinde kendime geldim bi kaç kere.
          ama bu yan etkiler geçici olucak 1-2 haftaya geçer diye umuyorum.
          peki sen ilacı yarım bırakıp başka ilaca mı geçtin yoksa zaten doktor 15 gün mü kullanmanı istemişti*

Yorum

yok en az 1 ay kullanıp tekrar gitmem gerekiyordu, ama ben o ara kendiligimden iyileştim , cope attım kalan ilacıda, bunyem alısmadıgı icin tepki de vermedi bi sorunum olmadı yani ama her bunye bir degildir tabi benim yaptıgım yanlıs bişey sonucta , ama dr um da cok ilgili ve samimi bir kadın degildi acıkcası camlıcada ozel bir psikatrist ti, ben erenkoy deki dr lardan daha memnun kalmıstım , asıl problemim konversiyon bozuklugu idi ve onu 3 ay da tedavi ettiler, peşinden yasadıklarım yuzunden gelen depresyonu ise kendi basıma atlattım 15 gunluk eslorex kullanımı ardından...

Yorum

anladım sevindim senin adına. benimde bu ilacı aldıktan sonra mal gibi dolaşmak hoşuma gitmiyo ama yaşamaya mecbur olduğum bu hayatı depresyon yüzünden bu kadar zoraki yaşamak hiç hi hoşuma gitmiyor.
              neyse görücem bende etkilerini neler yapabiliyomuş bu ilaç.

Yorum

sadece ilaçtan medet ummamak lazım erenköy deki dr um beni mutsuz eden seyleri ortadan kaldırmakla işe baslamam gerektigini soylemişti.. bunun icinde uzerlerine gitmelisin, mesela ben insanlardan kacıyordum o donemde herkesin beni komik buldugunu ve işeyaramaz oldugumu dusunuyordum, okulumu ve işimi bırakmıstım, basta beni cok zorladı ama uzerine gittim, zorlada olsa işime ve okuluma dondum, kendi ic sesime ve insanların soledigi hersey kulak tıkadım
                mesela erenkoydeki dr umla bir yontem geliştirdik; beni uzen canımı sıkan birşey oldgunda en sevdigim sarkıyı dinliyo yada icimden soylemeye baslıyordum, işte hala bir sarkıyı sevebiliyorum diyordum, ve böylece odagımı değiştiriyordum ve neler yapabilecegimi calısıp cabalarsam nelere sahip olabilcegimi getiriyordum aklıma... böyle böyle tekrar eski hayatıma kavustum...
                gecmiş olsun sanada umarım cabucak atlatırsın ..

Yorum

umarım bende. beni üzen durumları çok net biliyorum yada morali bozan beni bu hale getiren kendimden nefret ettiren şeyleri
                  ama çok çok zor bazı şeyleri düzeltebilmek.
                  erenköydeki dr unun ismini söyleyebilirmisin? ben benimkinden hiç memnun kalmadım. çok yüzeyseldi ve dinlemeyi bilmiyodu.

Yorum

dr un adını coktaan unuttum ( sükretmeliyim sanırım bunun için )
                    ama erenköy ruh ve sinir de, polikinik 11 deydi odası, umarım degişmemiştir, cok tatlı bir adamdı bir de bayan asistanı var o da cok ilgili ve tatlı bir kadındı

Yorum

İşleniyor...
                    X