Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lustral ne zaman etki edecek??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• lustral ne zaman etki edecek??

1 aydır içiyorum hiç iyi değilim daha da kötüye gidiyorum ne olacak benim bu halim ne zaman iyileşcem bennnnnnnnnnnnn(((((((

bende enteresan bi şekilde başlar başlamaz etki etmişti.ama uzun vadede pekte iyi bir intidepresan olmadığına karar verdik yeni doktorumla.daha doğrusu bana uygun deyil desem daha doğru olucak.okadar uzun süredir etki etmiyorsa bence değiştirmelisin tabi doktorun daha iyi bilir.

Yorum

Ben kullandım okb için çok iyi geldi. Etki etmesi ise 12 haftayı bulabilir. İlaç işi sabır işidir. Ben lustraldan fayda görmeye başladığımda belki beş ayı bulmuştu. Bırakmadım ve kazandım.

Yorum

ayyyyyyyy 5 ay nasıl bekliycem ben ya:SS((( en fazla 3 aylık hakkı var sonra yallah gerçi piyasadaki antidepresan serisini tamamladım ben bana içece ilaç kalmadı cipram cipralex fulsac faverin geriye lustral ve paxera kaldı ssrilerden sen hangilerini içtin maviyeşil?

Yorum

1 ay az bir zmn lustral 3 aydır kullanıyorum daha iyiyim tamamen düzeldim mi hayır ara sıra çok kötü oluyorum yine şu aralar olduğu gibi yenmeye çalışıyorum sadece ama kendimizi değiştirmeden herşeyi ilaçtan beklemek boş bence

Yorum

sen ne için aldın lustrali

Yorum

kesinlikle bırakma derim, biraz daha sabır sadece bende kullandım ve faydasını birkaç ay sonra gördüm
              "-Çıkmaz o yol"
              diye uyaranlar...
              ben yürümeyi seviyorum
              anlamıyorlar.

alıntı

Yorum

keşke ben de iştahsızlık yapsa tam tersi kilo alıyorum benim lustrali 3. kez alışım bu 3 yıl önce 1 ay içtim bıraktım bu yaz 1 ay içtim bıraktım şimdi yeniden başladım işte o zamanlar etki etmişti artık ilacı içip bıraka bıraka artık beyne etki etmiyor mu ne oldu bilmiyorum çok mutsuzum lütfen bana dua edin ey dostlar

Yorum

sağol forte donna abla tşk ederim

Yorum

Bırakıldığında başın içinde ani şimşek çakmalarını andıran, sanki iç basıncı ani artıp azalıyormuş gibi zonklamamsı yan etkiler göstermesi dışında kullandığım süre içinde hiçbir yararını görmedim.(3aydır kullanıyorum) Cumartesi doktoruma değişiklik talebiyle gideceğim.

Yorum

lustral

Depresyon için 2 ay Lustral kullanmıştım ama bi faydasını görmedim.
                      hatta içmekle içmemek arasındaki farkı da göremedim.

Yorum

İşleniyor...
                      X