Duyuru

Collapse
No announcement yet.

takıntılarım paxera ile arttı sanki :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• mutluhayat
    adlı üyemiz takıntılarım paxera ile arttı sanki :( konusunu başlattı

takıntılarım paxera ile arttı sanki :(

23 gündr paxera kullanıyorum ama takıntılarım arttı sanki ve çok fazla iç sıkıntısı var oysa 3 gün önce paxera iyi geliyo gibiydi, dengesz ruh halim ne zaman iyileşecğm?

• DR.MG
    replied
    paxera kullanan biri yok sanırım dostum..benimki paxil etken maddeleri aynıydı sanırım,ama ben depresyon üzerine kullanıyorum.okb değil,

Leave a comment:

• mutluhayat
    replied
    paxera kullananlar yorumlarınızı bekliyorm,bugün başka bir doktora gittm paxerayı 20 mg a çıkardı ama diğer doktor da paxera takıntılarını artırr diyor, ben bu halmden daha kötü olmam diyerekten paxera yı 20 mg kullanacağm çünkü 10 mg hiç fayda etmiyor

Leave a comment:

• mutluhayat
    replied
    çok az bi iyileşme gördm rexapin sayesnde...ben de çok ilaç değiştrdm,takıntım bi konu üzerine.inşallah paxera iyi gelecek dua ediyorum...

Leave a comment:

• DR.MG
    replied
    Umutsuzluğa kapılma arkadaşım..Çok ilaç değiştiren oluyor,doğru tedaviyi bulduğunda iyileşirsin.Sihirli değnek gibi bi anda etki etmiyor maalesef.Takıntıların ne üzerine,iyileşme görmüyor musun hiç?

Leave a comment:

• mutluhayat
    replied
    bana ilaç şart artk ilaç değiştrmek istemiyorum,nolur paxera beni düzeltsin nolur...

Leave a comment:

• Phonema
    replied
    enteresan bende prozac kullandım
    iyice kötü geldi tofranil kullandım
    hepsini birden bıraktım sımdı daha iyiyim kendımı tedavi ediyorum

Leave a comment:

• mutluhayat
    replied
    içimi rahatlattın az da olsa... sabrediyorum Allah'tan sabır diliyorum.ne zaman beni düzeltecek bu ilaç,sabırrrr...

Leave a comment:

• DR.MG
    replied
    İlaç kullandığın ilk zamanlarda bu dalgalanmalar olur.Okb için paxera iyidir,biraz daha sabret

Leave a comment:

İşleniyor...
X