Duyuru

Collapse
No announcement yet.

wellbutrin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • wellbutrin

    iyi günler... ben doktora fazla uyuduğum (11-12 saate varacak kdr ) için gitmiştim...

    depresif olduğum söylenebilir ama hiç ilaç kullanmadım bugüne kdr.. gerekli gereksiz ilaç kullanmayı sevmeyenlerdenim sorunum varsa zamanla geçer diye birşey benimsedim açıkçası...

    doktor bana önce bikaç ilaç yazdı aralarından biri prozactı sanırım sonra okulda başarısızlığımnda sözettim hafızamda bi problem var sanrım fln dedim.. dikkat dağınıklığımın olup olmadığını sordu ki kendimi bildim bileli vardır bu bende.. tüm ailemin ortak özelliği diyebilirz

    oda yazdığı ilaçlardan vazgeçip bi tek wellbutrin yazdı. prospektüsüne baktımda hiç bnm işime yarayacak tip bi ilaçmış gibi gelmedi. 5. günüm şu an kullanıyorum ne yan etki gördüm ne bişey hoş işe yarayacağınıda düşünmüyorum açıkçası. her zman dediğim gibi hepi topu bi kimyasal hayatımdaki sorunları nasıl çözücek?

    nette yazılanları fln görünce korktum.. zayıfladım diyenler olmuş , çok kilo aldım diyenler olmuş el insaf bn zaten 100e merdiven dayadım iştahımda maşallah rüzgar esse açılır. bu bnm iştahımı açmasın skn korkuyom valla.
    bide sigarayı bıraktırıyor demiş ben sigara alkol kullanmıyorum bile.

    bilen varsa söylesin hakkaten ne işime yaricak bu ilaç?

  • #2
    Her ilacın yan etkisi vardır ..... Ben kilo alınca doktor benim ilacı değiştirmişti

    seninkide değişitirir öyle bir durum olursa
    Böyle hayatın a.q :54:

    Yorum


    • #3
      ilacı kullanalı 5gün olmuş. bu hastalıklar uzun vadede tedavi edilebilen hastalıklar kullanarak sizin üzerinizde nasıl bir etkisi olacağını zamanla göreceksiniz. ilaçlar konusunda herkesin söylediğine itibar etmeyin. geçmiş olsun.

      Yorum

      İşleniyor...
      X