Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Seroquel yan etkileri,ve ilacın bendeki etkileri

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Seroquel yan etkileri,ve ilacın bendeki etkileri

2009 da 16 yasimdayken ilk bu ilacı psikiyatri desteğiyle denedim,25 mglık ve ilacı alınca bir saat içinde belkide daha az bünyeye baglı bayılır gibi uyutuyor ,sahsen doktor receteye aksam 1 tablet yazmıştı ben onu öğle arasında yanlışla aldım receteyi okumadan almıştım ve okulda öğleden sonraki geometri dersinde ağır bir şekilde uyudum neyseki ders anlatılmıyordu zil sesiyle uyandım ,onun dışında ilacı 1 ay bile kullanmadan bırakmıştımn,şimdi geri döndüm,ve şuan 18 yaşımdayım,daha çok deneyimlerime göre seroquelin iyi hiçbir etkisini göremedim,yan etkileri,bende ağız kuruluğu,sersemlik,gözlerde kararma veya bulanık göme,el ve ayaklarda hafiflik,yürürken zellikle tam olarak kavrayamama veya bir uyuşukluk gbi iğerenç semptomlar oldu,ama uykusuzluğa bire bir ,tek etkisi ilaçı akşam almak gerek,sahsen gunduz alırsanız ,dışardayken bayılma ,veya en olmayacak rezil durumlara düşebilirsiniz,şahsen dün akşam pc başında 25 mg lık tabletlerden 2 tane aldım 50 mg olarak uykum gelsin diye 1 saat içinde ,5 dk içinde uyuştum,pcye bakamıyordum mecburen kapattım pcden yataga giderken kendimi hafif hissediyordum gözlerim karardı yere düştüm hatta ,sonra yatakta rahat bir sekilde uyudum,ama pişmanım,çunku iştahımı tamamen kesti,ve tatlı iştahımı açtı,,mesele ilacı kullanmazken ,hergun çorba salata gbi yiyecekler yerken artık bakasım bile gelmiyor,önceden browni çikolatalı bir taneyi zor yerdim çok aşırı çikolota nefret ederdim,bugün tam 5 tane yedim halada yiyebilirim,narata içip browni yiyorum, full,başka bişeye bakasım gelmiyor ilaç kullanırken,ne acayip,şimdi nette arastırdım ilaç kasraciğrei etkileyip diyabet yapıyordmuş,bırakmayı düşünüyorum,çunku olumlu hiçbir etkisi yok bende,aksi olarak aşırı bir sersemlik ve yan etkisi oluyor suan bile bunları yazaken sarhoş ve deli gibi yazıyorum ilacın etkisi hala var ,sahsen bence kötü yan etklilerri var

panik atak,demişti doktor

Yorum

bahsettiğin sersemlik, uyku hali gibi semptomlar seroquelin birincil yan etkileridir.

ben de kullanıyorum. uykusuzluk şikayetim baş gösterdiği için dr bunu vermişti.

yastığa başımı koyar koymaz uyuyabilmenin ne büyük bir nimet olduğunu anladım bu ilaç sayesinde
      Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

bu yanetkilerin çoğu zamanla geçior merak etme

Yorum

hayir geçmiyor yan etkilerini halen yaşıyorum bu ilac bende acayip tatlı iştahı yapıyor ,ilacı klullanırken sadece tatlı yiyebiliyorum,ve vucudumun dengesi tamamen bozulmuş durumda ,uyku hali var uzerimde,kesinlikle başka bir ilaca geçicem çunku 1diyabet olabilirim,2cidden ilcaın olumlu hiçbir etksini peeydir kullnaMama ragmen hiç görmedim,3panik atagım halen var sadece ilac kujllanınca uyusuyorum,
          bu ilacı ben hic tavsiye etmiyorum ,panik atağı olupta herangi bi ilaçtajn yarar gören varmı?

Yorum

İşleniyor...
          X