arkadaşlar ben 1 yıldır cipralex 20 mg kullanıyorum ve başladığımda 50 kiloydum şuan 67 kiloyum iştahım arttı kendime hakim olamıyorum.Lustral in iştah kestiğini duydum doğru mu acaba lustral e geçsem zayıflayabilir miyim?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cipralex 20mg hakkında
Collapse
X
-
-
Orjinal yazı sahibi: sinemix35 View Postarkadaşlar ben 1 yıldır cipralex 20 mg kullanıyorum ve başladığımda 50 kiloydum şuan 67 kiloyum iştahım arttı kendime hakim olamıyorum.Lustral in iştah kestiğini duydum doğru mu acaba lustral e geçsem zayıflayabilir miyim?
Yorum
-
Dr gittiğimde bana ilaç vermesini söylemiştim fakat mümkün olduğu kadar iştah vs açmasın birde kilo alarak moralim bozulmasın demiştim.XANAX kullandım çok ağır bir ilaçtı yeşil reçete ile satıyorlar.İlaçı içtikten sonra dünya batsa umrunda olmuyor.Fakat bu ilaç konusunda bilinçli olunmalı.Alışkanlık yapabiliyor.İnsan kendi kendinin doktoru olmalı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dehlizberzah View PostDr gittiğimde bana ilaç vermesini söylemiştim fakat mümkün olduğu kadar iştah vs açmasın birde kilo alarak moralim bozulmasın demiştim.XANAX kullandım çok ağır bir ilaçtı yeşil reçete ile satıyorlar.İlaçı içtikten sonra dünya batsa umrunda olmuyor.Fakat bu ilaç konusunda bilinçli olunmalı.Alışkanlık yapabiliyor.İnsan kendi kendinin doktoru olmalı.
Yorum
Yorum