Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benzo reçetesi / ankara

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• benzo reçetesi / ankara

İyi günler. 25 yaşındayım ve çok uzun süredir sosyal anksiyete ile uğraşıyorum. Geçen seneye kadar böyle birşeyin varlığından bile haberdar değildim işin aslı, biraz içime kapanığım diyip geçiştiriyordum. Herneyse, bu SF beni iyice etkilemeye başlayınca çözüm yolları aramaya başladım. Son birkaç ayı sürekli yerli/yabancı forumları, kaynakları okuyarak geçirdim ve bu işin uzmanları bile en iyi tedavi şeklinin CBT (kognitif davranış terapisi?) + kısa süreli benzodiazepin olduğunu söylüyorlar. Şu ana kadar 2 farklı antidepresan kullandım, dikkat eksikliği şikayetiyle gittiğim doktorlar ilk çare olarak yazmışlardı bunları. Efexor ve lustral bahsettiğim ADlar ve uzun süre denememe rağmen sinir bozucu yan etkileri dışında hiç bir faydalarını görmedim. Yakın zamanda tekrar bir psikiyatriste gidip görüşmek istiyorum ve şöyle söyleyeyim, bu illetten o kadar bıktım ki, benzoların withdrawal/tolerans ihtimalleri korkutmuyor artık beni. Zaten haftada 2-3 güne sınırlamayı düşünüyorum bunu. Sorum şudur ki, psikiyatriste gidip doğrudan bunları anlatmam mı daha doğru olur, yoksa ters mi teper? Bunu soruyorum çünkü inanılmaz sıkı doktorlara rastladım, elimde üniversite hastanesinden aldığım ilaç raporuna rağmen ilaç yazmayı reddeden doktorlardan bahsediyorum. Bu konuda tecrübeli biri yardımcı olursa sevinirim.
İşleniyor...
X