Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral ile ilgili bi sorum var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral ile ilgili bi sorum var

Arkadaşlar ben 1 ay önce kadar lustral kullanmıştım 1 kutu aradan 1 ay geçti doktora gittim yine lustral verdi ve ilk 4 gün yarım kullanmam gerektiğini söyledi ben ilk kullandığımdada yarım kullanmıştım 4 gün fakar bu sefer 2gün yarım kullandım 3.gün yani bugün tam kullandım 50 mg bi zararı olur mu acaba ?

olmaz arkadasım, bende kullanıyorum aynı ilacı, bana altı ay kullan dedi doktor.
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

duydugum kadarı ile ilaç bağımlılık yapıyormus, iki tanıdıgım kişi var ikiside zor bırakmıs ilaçcı, onlar söyledi, bakalım altı ay sonunda ben nasıl bırcak diye simdiden düşünmeye başladım, öyle büyük bir etkisinide görmüyorum ilacın ama beni sakinleştiriyor desem yalan olmaz, yoksa cok sinirli oluyorum, insanın içindeki kaygıyı yok ediyor gibi bişey.
      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Bende 2gündür çok fenaydım sırf sakinleşiyim biraz diye tam kullandım yoksa 2gün daha yarım yutmam gerekiyodu bide bu hap bende acayip uyku yapıyo akşam saat 9buçuk10da küt düşüyorum yataga tavuk gibi oldum erkenden yatıyorum vee işin ilginç yanı bunu kullandığım süreçte sabaha karşı uyanıyorum sürekli ve sabahlarıda 7 buçukla 9 arası uyanıyorum hemen normalde 12ye kadar uyuyan biriyimdir ama bunu kullandığım zaman erken yatıp erken kalkıyorum niyese sizdede oluyomu aynısı ?

Yorum

bende geç uyuyup erkenden uyanıyorum ve hiç uykum gelmiyo ama lustral çok iyi geldi bana hiç bişey düşünmüyorum beynim uyuştu sanki

Yorum

1 sene kullanmışdım daha onceleri. bırakırkende zorluk yaşamadım. Yani bağımlılık yapdığını ılk defadı duydum. belkıde kışıye gore deyışıyo... Ben ilacın faydasını gordüm. yan etkılerı 1 ay sonra keçib gitdi.
            Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
            Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
            Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Yorum

Bendede uyku dışında hiç bir yan etkisi olmadı bu ilacın umarım bağımlılık yapmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gözyaşım View Post
                Arkadaşlar ben 1 ay önce kadar lustral kullanmıştım 1 kutu aradan 1 ay geçti doktora gittim yine lustral verdi ve ilk 4 gün yarım kullanmam gerektiğini söyledi ben ilk kullandığımdada yarım kullanmıştım 4 gün fakar bu sefer 2gün yarım kullandım 3.gün yani bugün tam kullandım 50 mg bi zararı olur mu acaba ?

ilk günlerde baş dönmesi uyku hali fln yaptığı için ilk bi hafta yarım kullanılarak vucut ilaca alıştırılıyo... bi zararı olmaz yani, biraz baş dönmesi fln yapar sadece (=
                TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

peki teşekkürler

Yorum

lustralı bende kulanmıştım bende bıraktıktan sonra bı donem baş donmesı yaptı.9 ay kullanıp bıraktım cunku cok fazla uyku yaptıgından ders calışamıyordum uyumaktan.bırkatıktan snra cok uyumaktan kurtuldum..ama bu tur ilaçlar bagımlılık yapmıyor;yesıl receteyle satılan ılaclar bagımlılık yapıyor..

Yorum

benimde tek sorunum uyku 2gün sonra okullar açılıcak ben napıcam bilmiyorum

Yorum

lustralı ne zamandan berı kullanıyosun?eger cok ktu hıssetmıyosan bırakabılırsın..ben bıraktıktan sonra toparladım derslerımıde..her dakıka uyumak ıstıyordum..bırazda
                        akılda bıtıyor hersey..ılaclar sadece sakımleştırıyor..aklınla yenersen ılacada gerek kalmaz..

Yorum

1 ay önce kullandım bıraktım ve doktor yeniden yazdı 2 gün önce 1 ay sonra tekrar gidicem bunu kullanmadığım zaman çok sinirli oluyorum bide sürekli ağlıyorum nedensiz kendimi durduramıyorum yutarsam sakinim yoksa sinirli ve ağlak

Yorum

gecmış olsun..yınede boyle olmana sebep neyse cozmeye calıış..gucsuz oldugumuz anlarda ılaclara sıgınıyoruz..ama dedım ya akılda bıtıyro ama sen doktorunun onerısıne gore kullan umarım duzelırsın..

Yorum

saol canım umarım hepimiz bi gün sağlıgımza kavuşuruz

Yorum

İşleniyor...
                              X