bugün dr ye gittim lustral verdi 1 yıl önce paxsil kullandım beni duygusuz tepkisiz açıkcası salak yaptı önceden daha heyacanlı daha canlıydım sanki her şeyimi alıp süpürdü sanki...
dr ye bunları anlattım kullan dedı 10 dk anca dınledı beni.psıkologlada görrüştüm o da düşünce yönünden bazı şeyler söyledi.ilaç kullanıp daha kötüolmaktan korkuyorum.bir tanede eft terapisti buldum ilaç kullanmadan eft terapisi görsem inannın kafam çok karışık....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lustral bilgisi
Collapse
X
-
Lustral bilgisi
-
Orjinal yazı sahibi: sickness View Postarkadaşım ben 2 gündür dideral diye bir ilaç kullanıyorum. anti depresan bile değil kalp ilacı. ama anksiyeteye çok iyi geliyor. 2 gündür kuş gibiyim havalarda uçuyorum resmen. ne sinir kaldı ne stres. hayatımda sürekli stresle ve korkudan yaşamaktansa heyecanımı kaybederim daha iyi.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: emree View Postonları ben zaten yaşıyorum paxsil kullandım 1 yılı aşkın şu an aynıyım tepki bile vermiyolrum demekkı ortak özellikleri.pek kullanmayı düşünmüyorumm açıkcası terapi alıyorum salı eft terapim var sonuları sizlere yazacamm sonuca göre ilaça başlıcam ilaç beklemede şu an.düşüncelerim çok olumsuz ilaç düşüncelere etki etmezz.sinir sistemini düzenler vss
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: camomiles View Post6 ay kadarr bende kullandım sinirlendiğim şeylere daha sakin kalmamı sağladı bazen sinirlenmem gerekse bile sinirlenmiyordum. uyuyamadığım dönemlerdi ağlamaktan uyuyamıyordum uyuyabilmemi sağladı.
Leave a comment:
-
6 ay kadarr bende kullandım sinirlendiğim şeylere daha sakin kalmamı sağladı bazen sinirlenmem gerekse bile sinirlenmiyordum. uyuyamadığım dönemlerdi ağlamaktan uyuyamıyordum uyuyabilmemi sağladı.
Leave a comment:
-
ben de takıntı sosyal kapalı alan fobileri var bilmıyorum işe yarıcak mı
Leave a comment:
-
takıntı yani okb hastalığım var. onun için kullandım. Çok faydasını gördümş bazı takıntılardan kurtuldum..
Yine var takıntılarım ama tedavı alıyorum
sızın yazdığınjız paxıl ılacı gıbı duygusuzlık falan yaratmadı lustral bende
bırde netden arasdırdım antıdepresyon ilaclar içinde en az yan etkısı olan ılaclardan bırı olduğunu oyrendim.
şunuda soyleyim lustral bır cok sınırsel hastalıkda kullanıla bılen ılacdı
lüstral kullandığınız ılk 3 haftadan sonra tedavi etkısını gostermeğe başlar...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: emree View Postdostum paxsil kullandım ınan degersız duygusuz heyacansız oldum salak gıbı yani aynı olmak ıstemıyorum benimdüşüne yapısında sorun var bence...kafam çok karışıkk sorunlar çok uzun ozelden sana yazabılırm ıstersen buraya yazdım kımse okumadı okumasını da beklemıyodum zatenn herkesın kendı sıkıntısı kendıne yetıyorr
Leave a comment:
Leave a comment: