lithuril,cipram,rexapin,xanax kullanıyorum. 20 kilo fazlam var. İlaçla alınan kiloları verebilen var mı? Kilo aldırmayan ilaçlar hangileridir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ilaçla alınan kilolar
Collapse
X
-
Etiketler: cipram, cipram ve kilo, ilaçlar ve kilo alımı, lithuril, lithuril ve kilo, rexapin, rexapin ve kilo, xanax, xanax ve kilo
-
Aslında şu ilaç bu ilaç kilo aldırır demek pek mantıklı gelmiyor bana. Sonuçta piyasada bir çok ilaç mevcut. Örneğin antidepresan ilaçlardan örnek verecek olursak bu tip ilaçlar, beyinde suni bir mutluluk yaratmak yerine bozulmuş olan dengeyi yeniden sağlarlar. Seratonin eksikliğinin giderilmesi gibi. Kişi de mutlu olmaya başladıkça bir rahatlık meydana gelir ki bu da kişide bir çok olaya neden olabilir, kimileri mutlu oldukça yemek yer, kimileri de yürür vb. Bu kiloları ilaca bağlamak yerine kendimize söz geçirmeyi öğretebilirsek bu sorunun ortadan kalkacağı düşüncesindeyim. Zamanında ben de ilaç kullanırken 10 kilo almıştım, belirli bir süre sonra yemek yeme konusunda kendi irademe hakim olup bu kiloları geri vermiştim, bunu siz de yapabilirsinizŞeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: \IndependenT/ View PostAslında şu ilaç bu ilaç kilo aldırır demek pek mantıklı gelmiyor bana. Sonuçta piyasada bir çok ilaç mevcut. Örneğin antidepresan ilaçlardan örnek verecek olursak bu tip ilaçlar, beyinde suni bir mutluluk yaratmak yerine bozulmuş olan dengeyi yeniden sağlarlar. Seratonin eksikliğinin giderilmesi gibi. Kişi de mutlu olmaya başladıkça bir rahatlık meydana gelir ki bu da kişide bir çok olaya neden olabilir, kimileri mutlu oldukça yemek yer, kimileri de yürür vb. Bu kiloları ilaca bağlamak yerine kendimize söz geçirmeyi öğretebilirsek bu sorunun ortadan kalkacağı düşüncesindeyim. Zamanında ben de ilaç kullanırken 10 kilo almıştım, belirli bir süre sonra yemek yeme konusunda kendi irademe hakim olup bu kiloları geri vermiştim, bunu siz de yapabilirsiniz
bu etki kişiden kişiye değişir. zayıf ve iştahsız kişiler için olumlu bir etki bile olabilir. bazıları rexapin ile fazla şişmanlamayabilir ama rexapin veya muadillerini kullananların en azından yüzde 80 i kısa bir süre içinde obes olurlar.
Yorum
Yorum