16 yasindayim ve bu iki ilaci bu aksamdan itibaren kullanmaya basliycam. Ama ondan once ogrenmek istedigm bu ilaclari kullanmak icin cok mu gencim yoksa herkesin yasadigi yan etkileri hemen hemen ayni etkide mi yasarim?
Ilaci doktor tavsiye etti.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lustral ve Seroquel
Collapse
X
-
Lustral ve Seroquel
-
Bu ilaçlar çok daha erken yaşlarda bile içiliyor. Zaten doktor senin yaşına uygun olmasa vermezdi.
Burada kafan karışsın istemiyorum.
Lütfen tedavini ihmal etme, yan etkilerini de düşünme.
Her ilacın yan etkisi var. Örneğin kalp yetmezliğinde kalbin kasılma gücünü artırıcı ilaç alınıyor ama o ilaç başka bir bozukluğa yol açıyor yani kaçış yok. Kötünün iyisini seçmek bu.
Geçmiş olsun ozan41
-
seroquel 25 çok düşük doz sadece uyku verir. esas ilacın lustral 50 etkili doz.
ben ilaç kullanmaya 30 yaşımda başladım. evet ilaca başlamak için bence de çok gençsin ama dayanılmaz sıkıntıların varsa en etkili çözüm ilaçtır.
Leave a comment:
-
Beyni çok yormamak gerekli bu ilaçlarda beynin daha dingin hale gelmesini sağlıyor. özgüveniniz öyle bir katlanıyorki daha önce takıp düşündüğünüz nedenlere sonradan gülerek bakabilirsinizdozlarıda çok düşük gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Milaa View PostÖncelikle ilacı kullanma gençsin atlatırsın gibi gereksiz yorumlara kulaklarını tıka ve doktorunun önerisini mutlak dinle. hiç bir hekim kimseye havadan ilaç yazmaz. gerekli görülüyorsada almamak olmaz.birde başka bir önerim olsun size ilaçların reçetelerini fazla okumayın bende birçok piskolojik ilaç kullandım hastalığım olduğu dönemler asla reçeteleri okumadım bu doktorlarında önerisidir. zaten yapı itibari kaygılı ve ruhsal bir çöküntü içerisinde insanlarız bunlar daha çok kafamızı yorar yanlış fikirlere iter. bu her iki ilacada annem dolayısıyla aşinayız zararsız uykuyu derinleştiren,ruhsal olarak rahatlamanızı sağlayan ilaçlardır. lustralı daha önceden siz yaşında kuzenlerimde kullandı ve gayette etkili sonuç aldılar şimdi gayet iyiler ve ilaçlar tedavi bittikten sonra kesildi. ilaçtan gayet memnundular. fakat size verilen ilaçları kullanmaz başkalarının fikrine meylederseniz inanın sonuçta çok daha vahim kronik sonuçlar doğurabilirsiniz. yıllar önce annemde ilaçları düzenli düzensiz bırakırdı ve tepetaklak olurdu. şuanda gayet güzel tedavisine devam ediyor. birşeyi merak ettim size hangi teşhisle verildi ilaçlar şikayetiniz neydi?
Leave a comment:
-
Guest repliedOrjinal yazı sahibi: ozan41 View PostAklimdan bir an olsun bile cikaramadigim hayatimi olumsuz etkileyen takintilarim var ve en sonunda dayanamayip doktora gittim o da bunlari onerdi.
Lustral 50mg Seroquel 25mg
Tesekkurler umarim..
Leave a comment:
-
Öncelikle ilacı kullanma gençsin atlatırsın gibi gereksiz yorumlara kulaklarını tıka ve doktorunun önerisini mutlak dinle. hiç bir hekim kimseye havadan ilaç yazmaz. gerekli görülüyorsada almamak olmaz.birde başka bir önerim olsun size ilaçların reçetelerini fazla okumayın bende birçok piskolojik ilaç kullandım hastalığım olduğu dönemler asla reçeteleri okumadım bu doktorlarında önerisidir. zaten yapı itibari kaygılı ve ruhsal bir çöküntü içerisinde insanlarız bunlar daha çok kafamızı yorar yanlış fikirlere iter. bu her iki ilacada annem dolayısıyla aşinayız zararsız uykuyu derinleştiren,ruhsal olarak rahatlamanızı sağlayan ilaçlardır. lustralı daha önceden siz yaşında kuzenlerimde kullandı ve gayette etkili sonuç aldılar şimdi gayet iyiler ve ilaçlar tedavi bittikten sonra kesildi. ilaçtan gayet memnundular. fakat size verilen ilaçları kullanmaz başkalarının fikrine meylederseniz inanın sonuçta çok daha vahim kronik sonuçlar doğurabilirsiniz. yıllar önce annemde ilaçları düzenli düzensiz bırakırdı ve tepetaklak olurdu. şuanda gayet güzel tedavisine devam ediyor. birşeyi merak ettim size hangi teşhisle verildi ilaçlar şikayetiniz neydi?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View PostRahatasızlığın nedir ? kaç mg Kullanacaksın ?
Lustral 50mg Seroquel 25mg
Orjinal yazı sahibi: alone in the dark View Postdoktorlar ömürlerini bu işe adamış ve binlerce kişiye bakmış adamlardır. doktorunu dinle. ilerde kalıcı bir zararı olmyacak ve seni iyi edecek. sen bu ilaçları kullanıp iyi olmaya bak. bırakmak sadece sana zarar verecek. serequel kafanda hiç durmayan sesleri susturmaya yarayacak. lustral, kendi kendine yarattığın gereksiz stres ve can sıkıntını önleyecek. ilacı bıraktığın zaman sorunlarını çözmüş olacaksın.
Leave a comment:
-
doktorlar ömürlerini bu işe adamış ve binlerce kişiye bakmış adamlardır. doktorunu dinle. ilerde kalıcı bir zararı olmyacak ve seni iyi edecek. sen bu ilaçları kullanıp iyi olmaya bak. bırakmak sadece sana zarar verecek. serequel kafanda hiç durmayan sesleri susturmaya yarayacak. lustral, kendi kendine yarattığın gereksiz stres ve can sıkıntını önleyecek. ilacı bıraktığın zaman sorunlarını çözmüş olacaksın.
Leave a comment:
-
Guest repliedRahatasızlığın nedir ? kaç mg Kullanacaksın ?
Leave a comment:
-
Sana önerim şu olur;
Bu ilaç işlerini boşver. Sakıncalı işlerdir bunlar. Daha yaşın 16. Bu yaşta vücudunu o kimyasallarla yıpratma.
Leave a comment:
Leave a comment: