arkadaşlar ilk konuma pek biişi yazmadınız yardımcı olun lütfen prozoc kullananlar ne kadar sürede etkisini gördüler ve faydalı oluyormu bu ilaç ben daha 3 günüdür kullanıyorum ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Prozac
Collapse
X
-
bende sabahları prozac solian ve concerta akşamları da solian seroquel alıyorum ..ancak sakinleşiyorum..dün mis gibi işim var dı umutluydum bugün o işte yok,hakkımı yediler,olsun diyorum şimdi rahatım az da olsa ..bu ilaçları almasam nasıl olurdu düşünmek istemiyorum ..
prozac uzun sürede etki eden az yan etkili temiz ilaç bence,zamanla mutlaka az yada çok sinirleri yatıştıracaktır,önemli olan düzenli kullanabilmek..
-
Çok uyutmuyor mu bu ilaçlar sizi?2-3 gün Prozac kullanayım demiştim bir daha hiç yaklaşmadım.Uyuşacağım da napacağım zaten uyuşuktumBıraksalar ilaç sayesinde tüm gün uyuyacaktım ki gün içinde uyumayı normalde hiç sevmem.Üstelik başağrısı ve sersemlik hissi yarattı.
Last edited by kutup83; 17-01-2012, 12:16 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kutup83 View PostÇok uyutmuyor mu bu ilaçlar sizi?2-3 gün Prozac kullanayım demiştim bir daha hiç yaklaşmadım.Uyuşacağım da napacağım zaten uyuşuktumBıraksalar ilaç sayesinde tüm gün uyuyacaktım ki gün içinde uyumayı normalde hiç sevmem.Üstelik başağrısı ve sersemlik hissi yarattı.
Yorum
-
Prozacı 3 ay kadar kullandım, genelde uyuşukluk etkisi yapar ama sosyal fobin varsa iyi gelir. Birşeyi yaparken çok düşünmez, kafaya takmazsın ama seninde birşeyler yapman gerekir , prozac kullanıp evden hiç çıkmassan sosyal fobin devam eder, ilaçlar sadece yardımcıdır iş sende biter. Etkisinide 1 ay sonra kadar hissedersin..3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
Yorum