Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Prozac

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Prozac

arkadaşlar ilk konuma pek biişi yazmadınız yardımcı olun lütfen prozoc kullananlar ne kadar sürede etkisini gördüler ve faydalı oluyormu bu ilaç ben daha 3 günüdür kullanıyorum ?

bende sabahları prozac solian ve concerta akşamları da solian seroquel alıyorum ..ancak sakinleşiyorum..dün mis gibi işim var dı umutluydum bugün o işte yok,hakkımı yediler,olsun diyorum şimdi rahatım az da olsa ..bu ilaçları almasam nasıl olurdu düşünmek istemiyorum ..
    prozac uzun sürede etki eden az yan etkili temiz ilaç bence,zamanla mutlaka az yada çok sinirleri yatıştıracaktır,önemli olan düzenli kullanabilmek..

Yorum

Çok uyutmuyor mu bu ilaçlar sizi?2-3 gün Prozac kullanayım demiştim bir daha hiç yaklaşmadım.Uyuşacağım da napacağım zaten uyuşuktum Bıraksalar ilaç sayesinde tüm gün uyuyacaktım ki gün içinde uyumayı normalde hiç sevmem.Üstelik başağrısı ve sersemlik hissi yarattı.
      Last edited by kutup83; 17-01-2012, 12:16 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kutup83 View Post
        Çok uyutmuyor mu bu ilaçlar sizi?2-3 gün Prozac kullanayım demiştim bir daha hiç yaklaşmadım.Uyuşacağım da napacağım zaten uyuşuktum Bıraksalar ilaç sayesinde tüm gün uyuyacaktım ki gün içinde uyumayı normalde hiç sevmem.Üstelik başağrısı ve sersemlik hissi yarattı.
        hayır.prozac ,concerta ve solian.bu 3 ilaçta uyku vermiyor tam tersi canlandırıyor ,özellikle concerta..hatta uyumak için seroquel alıyorum geceleri sen düşün artık .bide ilaçların yan etkileri en çok 1 hafta sürer sonra hiçbişey kalmaz ki prozac en az yan etkili ilaçlardan..

Yorum

Ya evet herkes böyle diyor demek ki ben 2-3 gün kullandığım için o 1-2 haftayı atlatmamışım.Zaten bu ilaçların mantıken canlandırması lazım insanı ama ben bana gelmedi herhalde diye düşündümBünyeden bünyeye de fark vardır tabi.

Yorum

saolun kardeşlerim bendede uyku yapmadı tam tersime geceleri uykum bölünmeye başladı bu ilaçtan sonra sersemlikte yapmadı ama kalp çarpıntıma çok iyi geldi diyebiirm ve heyacanıma

Yorum

Bende bugün kullanmaya başladım, aldığımda hafif sıcak basması ve ağız kuruluğu dışında bir yan etkisini görmedim.
              İştahımda gayet yerinde şu an, umarım iyi gelir hepimize.

Yorum

inş kardeş herkez diyor 2-3 haftada etkisini gösterir inş biraz daha etkisini erken gösterir

Yorum

Prozacı 3 ay kadar kullandım, genelde uyuşukluk etkisi yapar ama sosyal fobin varsa iyi gelir. Birşeyi yaparken çok düşünmez, kafaya takmazsın ama seninde birşeyler yapman gerekir , prozac kullanıp evden hiç çıkmassan sosyal fobin devam eder, ilaçlar sadece yardımcıdır iş sende biter. Etkisinide 1 ay sonra kadar hissedersin..
                  3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
                  X