Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlaçların etkisi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlaçların etkisi

5 gündür kullandığım lustral (50mg) ve seroquel'in (25mg) hiçbir etkisini görmedim şimdiye kadar aksine beynimi uyuşturup hafif halsizlik yarattı. Bu normal bir şey mi eğer öyleyse ne zamandan itibaren etkisini göstermeye başlar?

İki üç hafta içinde etkisini göstermeliler.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

seroquel uyku getiren bir ilaç, bende kullanıyorum..
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fulia
        evet bi ara bana uyumam için verilmişti zaten
        Banada aşırı sosyallikten biraz uyuşmam için verildi, etkiside oldu
        3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Normalde 3'te anca uykusu gelen biriydim şimdi 1'de yatıyorum yarım saat yatakta kıvrandıktan sonra 1 buçuk gibi uyuyorum Bir de öğlen 1'e kadar uyurken şimdi 10'da kalkar oldum o yönden faydalı oldu

Yorum

4 haftada anca etkisini gösterir ilaçlar seroquel uyşukluk yapar doğrudur.

Yorum

iyi uykular arkadaşlar.Kullanmaya devam o güzel ilaçları.Vitamin deposu.Mışıl mışıl uyutur.Enerji barındırır.İçmeye devam.

Yorum

çok düşük mg kullanıyosunuz ilaçları,uyuşukluk yaptığını söylyüyosunuz.bu kadar narin olmayın ya savaşın az da olsa.25 mg seroquel hiçbir hastalığa endike etmez güldürmeyin .günde 900 mg kullananlar var seroquel i.

Yorum

Arkadaşlar bugünle birlikte tam bir haftadır kullanıyorum hiç etki etmedi halbuki doktor genelde bir haftadan itibaren etkisini göstermeye başlar demişti. Bir de bana ilacı her gün sabah 10da al demişti ama uyanamadıgım için 12de alıyorum ben çok farkeder mi?

Yorum

İşleniyor...
                  X