Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Prozac

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Prozac

Merhaba ,yine ben

Geçen ay sosyal fobi bölümüne açtığım bir konuda,toplum içinde kendimi çok rahatsız hissettiğimi belirtmiştim.İnsanlardan kaçan ,sokağa adım atmayan biriyim.Bu sebeplerden dolayı bugün psikiyatra gittim.Bana "Prozac" adlı bir ilaç yazdı.Daha önce antidepresan falan içmedim.Bir ara "Passiflora" alıyordum o kadar.
    Şimdi ben bu ilacı içmeye korkuyorum,acaba sorunlarıma faydası olacak mı?Benim durumumda olup bu ilacı kullanan var mı?

Merhaba her illaç insanda farklı etkileşim gösterir.Bunu zaman belirler ve her ilaç yararlı olması için üretilmiştir.Umarım sana yarar

Yorum

ben de senin gibiym yarın doktora gidicem ve ilaç yazdırıcam. prozac bu işin en iyilerindendir emin ol.düzeliceksin.düzelicem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seroboy View Post
        Merhaba her illaç insanda farklı etkileşim gösterir.Bunu zaman belirler ve her ilaç yararlı olması için üretilmiştir.Umarım sana yarar
        Teşekkürler
        Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
        ben de senin gibiym yarın doktora gidicem ve ilaç yazdırıcam. prozac bu işin en iyilerindendir emin ol.düzeliceksin.düzelicem
        Prozac mı içiyorsun sen de

Yorum

prozac nedir neler yapar?

Yorum

Doktor verdiyse bu ilacı bir nedeni vardır bence, ben 3 ay kadar kullandım , iktidarsızlık ve alışma zamanlarında vucutta bazı etkiler yapıyor, onun dışında olumsuz etkisini görmedim..
            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

shondes risperdal hakkında bi bilgin var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: back_to_future_7 View Post
                shondes risperdal hakkında bi bilgin var mı?
                yok malesef...
                3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

shondes bana face veya msn ver burdan hemen ver sil ok

Yorum

falla risperdal hakkında bilgin var mı_?

Yorum

Prozac kullanmadan önce yoğun aksiyete ve sosyal fobi sorunum vardı ilaç sayesinde sorunlarım azaldı ama umursamaz bir tavır edindim.Önceden gerekli gereksiz herşeyi kafaya takan biriyken şimdi gayet iyiyim 1-2 ay daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arcatera View Post
                        Prozac kullanmadan önce yoğun aksiyete ve sosyal fobi sorunum vardı ilaç sayesinde sorunlarım azaldı ama umursamaz bir tavır edindim.Önceden gerekli gereksiz herşeyi kafaya takan biriyken şimdi gayet iyiyim 1-2 ay daha kullanıp bırakmayı düşünüyorum.
                        birakinca hala ilaci ictigin dönemde ki gibi kalmiyor insan ama. basa dönüyorsun. ilaclar ictigin sürece hayati toz pembe gösterir, birakinca ise desteksiz ve kocaman bir bosluga atar insani.

Yorum

peki doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsunuz ?

Orjinal yazı sahibi: jüliet
                          tedavi görüyorsan doktoruna sormadan bırakma bence tepetaklak olabilirsin sonra
                          bence de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gunsnroses View Post
                            peki doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsunuz ?

bence de
                            Evet ritalinle beraber kullanıyorum fakat prozacın zihni bulandırdığı konsantrasyonu azalttığı şüphem var böyle etkileri varmıdır ?

Yorum

Evet ritalinle beraber kullanıyorum fakat prozacın zihni bulandırdığı konsantrasyonu azalttığı şüphem var böyle etkileri varmıdır ?
                              aynen benim de konsantrasyonumu azalttı o kadar dalgınlaştım ki . :S

Yorum

İşleniyor...
                              X