Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EFEXOR kullanan arkadaşlar bir bakabilir mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• EFEXOR kullanan arkadaşlar bir bakabilir mi?

Merhaba,

Doktorumun isteğiyle Efexor kullanmaya başladım. Doktorum bu ilacın sabahları ve günde 1 kere alındığını, akşam alınmadığını söyledi.
    Akşamları da 1/2 remeron alıyorum.
    Günde birden fazla zaman diliminde veya akşam Efexor alan var mı?

Cvp yazanlara şimdiden teşekkürler.

Hocam Ben Efexoru Sabah Akşam Alıyordum Yatmadan 30 Dk Önce Arada Remeron Arada Tolvon Kullanıyordum.. Remeron İle Tolvonun Kötü Bir Yan Etski Var Az Uykun Olsun o İlacı İç Bilincin 7-8 Saat Kapalı Kalıyor Ben öyle Olmuştum Allah Aşkına Doktor İşi Değil Bu Efexor Değil Başka İlac İste Doktordan Bak Bugun 5. Günüm Ve İlacı Bırakamıyorum İçmedm 5 Gün Bıraktım Ama Allah Sabır Versin Yasal uyuşturucu Gibi Birşey.. Bak 5 Gündür Durduk Yere Korkularım Bağırtarak Kusturan Miğde Bulantıları Üşüme Titreme Derken Kendimi Asıp Kurtulacak Diye Fikirler Bile Geçti Aklımdan Aman Diyeyim Aman Başka İlac Kullan o Doktora Küfür Ettirme Kaldırsınlar Su İlacı Yanmasın İnsanların Canı Efexor Kadar Etkili Birsürü İlac Var Ama Bukadar Bağımlılık Yapmıyor.. Neden Efexor.. Efexorun Muadilide Bağımlılık yapmıyor.. Ama Efexor.. Birde Doktor Yazarken Uyarın Aman Ha Sakın Muadil Alma Aman Kardeşim Amann

Yorum

O ilaçta aynı Ama Efexor Dahada Berbat.. Nebiliyim Bugun Benim 5. günüm.. Miğde Bulantısı Aşırı Derecede titreyerek Üşüme Korku hissi bu 3 yan etki vurdu.. efexor kullanan arkadaslara allah sabır versin.

Yorum

İşleniyor...
      X