Bu ilaçların 3ünü bi arada kullanan var mı Rileptid 1mg tofranil 25mg kullanıyorum risperdal 3mg yazdı doktor ama kullanmadım çok ağır gelir diye okb ve sosyal fobim var bazı başka takıntılarım da var Bunları kullanıp yararını gören?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tofranil rileptid risperdal
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View PostBu ilaçların 3ünü bi arada kullanan var mı Rileptid 1mg tofranil 25mg kullanıyorum risperdal 3mg yazdı doktor ama kullanmadım çok ağır gelir diye okb ve sosyal fobim var bazı başka takıntılarım da var Bunları kullanıp yararını gören?GİDENE DUR DEMEM ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Postfelç ve ölüm falan gördüm yan etkilerinde korktum içmeye ve 3mg çok yüksek doz şizofreni için etkili bi dozmuş 4 mg ne demek yahu yan etkisi çok ağır olurGİDENE DUR DEMEM ....
Yorum
-
4mg risperidon pek bir zarar vermez ama senin sorunların için uygun olmayabilir.
burada emin olamıyorsun. ben güvenebileceğim doktoru bulana kadar doktor doktor gezdim.
şimdi bir tane güvendiğim bir doktor var.
senin doktoru benim de gözüm tutmadı. tek bir doktora bağlı kalmak zorunda değilsin.
başka bir uzmandan farklı bir bakış açısı almak sana faydalı olabilir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Postfelç ve ölüm falan gördüm yan etkilerinde korktum içmeye ve 3mg çok yüksek doz şizofreni için etkili bi dozmuş 4 mg ne demek yahu yan etkisi çok ağır olur
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kamyonmuro View Postfelç ve ölüm falan gördüm yan etkilerinde korktum içmeye ve 3mg çok yüksek doz şizofreni için etkili bi dozmuş 4 mg ne demek yahu yan etkisi çok ağır olurAşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
Yorum