Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral Bıraktıktan Sonra Delirmek Üzereyim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral Bıraktıktan Sonra Delirmek Üzereyim

Merhaba arkadaşlar.Doktorum bana lustral 50mg ile başlattı sonra 100 mg ile devam ettirdi.2 hafta önce herhangi bir değişiklik hissediyor musun diye sordu.Ben de bilmiyorum ilacı bıraksam belki o zaman iyi gelip gelmediğini anlayabilirim dedim.Açıkcası faydası olup olmadığını da hissetmiyordum.Bana o zaman ilacı bırakalım dedi.Ben de tamam dedim.Kendisi biraz agresif bir doktor.Aniden bırakılması herhangi bir probleme yol açmaz mı diye sordum.Lustralde birşey olmaz dedi.2 hafta oldu ilacı bırakalı.Fakat şu 2 hafta içinde kafayı duvarlara çarpıp patlatasım geliyor.Aşırı derecede başım ağrıyor ve biraz da midem bulanıyor.Ama baş ağrısına dayanamaz hale geldim.Ağrı kesiciler de işe yaramıyor.Sizce ilacı kesmesiyle bu baş ağrılarının bir alakası olabilir mi?Sanırım gerilim tipi baş ağrısı deniliyor bu tip baş ağrılarına ama tam emin değilim yine de:102:

iki haftada bu kadar olduysa iki yıl içtikten sonra bıraktığını düün bakalım.Bezelye gibi yiyorlar ilaçları sonunu düşünmeden.Çok tehlikeli.İnsanların hayatını satın alıyor bu ilaçlar.Tanıdığım bir bayan günde 6 tane alıyor.100 kiloyu aştı ama bırakamıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fomento
      ne kadar süre kullandın ilacı ?
      3 ay kadar kullandım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ThePainkiller View Post
        Merhaba arkadaşlar.Doktorum bana lustral 50mg ile başlattı sonra 100 mg ile devam ettirdi.2 hafta önce herhangi bir değişiklik hissediyor musun diye sordu.Ben de bilmiyorum ilacı bıraksam belki o zaman iyi gelip gelmediğini anlayabilirim dedim.Açıkcası faydası olup olmadığını da hissetmiyordum.Bana o zaman ilacı bırakalım dedi.Ben de tamam dedim.Kendisi biraz agresif bir doktor.Aniden bırakılması herhangi bir probleme yol açmaz mı diye sordum.Lustralde birşey olmaz dedi.2 hafta oldu ilacı bırakalı.Fakat şu 2 hafta içinde kafayı duvarlara çarpıp patlatasım geliyor.Aşırı derecede başım ağrıyor ve biraz da midem bulanıyor.Ama baş ağrısına dayanamaz hale geldim.Ağrı kesiciler de işe yaramıyor.Sizce ilacı kesmesiyle bu baş ağrılarının bir alakası olabilir mi?Sanırım gerilim tipi baş ağrısı deniliyor bu tip baş ağrılarına ama tam emin değilim yine de:102:
        bu ilaç bana bi yerden tanıdık geliyor demiştim kiii geçen yıl ısrarla 2 kutu yazmıştı doktor. bende aniden kestim ve baş ağrısı uykusuzluk falan oldu.. senin doktorun nasıl doktormuş öyle birden kesilir mi ilaç ?
        Herkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...

Yorum

lustral gayet iyi bir ilaç.Ben kullandım.Ancak antidepresanlar azaltılarak bırakılması lazım.Yoksa yoksunluk sendromu yapabilir.Birden kesilmesi sıkıntılar yaratabilir.Tabi kişiden kişiye de değişebilir.
          Last edited by OKBDirencli; 16-05-2012, 04:06 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fomento
            dr. değiştirip tedavine devam et
            hastanede 3 tane psikyatri doktoru var.İkisine gittim sadece üçüncüsüne gitmedim.Birinci doktor vızır vızır konustu beni konuşturmadı bile soru sordu hayır veya evet diye cevap verdim.Hemen lustrali yazdı geçti.Son gittiğim de birşey anlatıyorsun asabi asabi davranıyor sinirlenince inanın ne yaptığımı bilmiyorum o doktoru orda dövebilirim şaka yapmıyorum.Anlıcağınız bir tane adam akıllı pskiyatri yok hastanede.Pazartesi gününe nörolojiye randevu aldım bir de ona sorucam bu baş ağrısını umarım o çare bulur.Birdaha da ölceğimi bilsem anti depresan türü hiçbir ilaç almayacağım.

Yorum

Öyle deme alman gerekirse alırsın doktor kontrolunde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OKBDirencli View Post
                Öyle deme alman gerekirse alırsın doktor kontrolunde
                umarım pazartesiye kadar geçer.Eğer geçmezse nöroloji bir çare bulur.O da çare bulamazsa mecbur yine bıraktıran doktorla kavga etmeye gidicem

Yorum

tekirdağlı mısın?
                  orda 3 doktor var birini iyi bilirim

Yorum

İşleniyor...
                  X