Lustral ilacını kullanan vaf mı? yan etkileri ne gerçekten işe yarıyor mu? ...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lustral
Collapse
X
-
-
ben 1 yıl kullandım. Başlarda mide bulantısı yaptı. Sonra geçti... ilk ay 50mg başladım, yetmedi 100mg geçtim. 2-3 ay içinde etkisini gösteriyor. Şimdi farkediyorum ki ben de mani etkisi yaratmış. 1 yıl sonra eklemlerimde ağrılar yaptığı için dr değiştirmişti.
-
Orjinal yazı sahibi: hkayac View Postben 1 yıl kullandım. Başlarda mide bulantısı yaptı. Sonra geçti... ilk ay 50mg başladım, yetmedi 100mg geçtim. 2-3 ay içinde etkisini gösteriyor. Şimdi farkediyorum ki ben de mani etkisi yaratmış. 1 yıl sonra eklemlerimde ağrılar yaptığı için dr değiştirmişti.
Yorum
-
-
Ben kullandım uzun bir süre bir faydasını göremedim.Yalnız komşu da kullanıyordu.ilacı içtikten yarım saat sonra gülmeye kahkaha atmaya başlıyordu.kısacası oldukça iyi olmaya başlıyordu.diyebilirim ki tüm ilaçlarda olduğu gibi kişiden kişiye etkisi değişiyor.Bilmiyorsan gönül sazını çalmayı ne teli incit ne burguyu kır....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Mavi. View PostBen kullandım uzun bir süre bir faydasını göremedim.Yalnız komşu da kullanıyordu.ilacı içtikten yarım saat sonra gülmeye kahkaha atmaya başlıyordu.kısacası oldukça iyi olmaya başlıyordu.diyebilirim ki tüm ilaçlarda olduğu gibi kişiden kişiye etkisi değişiyor.
Yorum
-
Daha çok erken yan etkileriyle birlikte daha da kötü olmuş olabilir ama iyi oldukça ilacın yan etkileride azalcaktır.Ben çevremdeki tecrübelerime bakarak lustral değilde paxil citol tarzı ilaçlar daha iyi gelceğini düsünüyorum ama tabi doktor daha iyi bilir."Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."
Franz Kafka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dogu52 View PostDaha çok erken yan etkileriyle birlikte daha da kötü olmuş olabilir ama iyi oldukça ilacın yan etkileride azalcaktır.Ben çevremdeki tecrübelerime bakarak lustral değilde paxil citol tarzı ilaçlar daha iyi gelceğini düsünüyorum ama tabi doktor daha iyi bilir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rabiaa View Postdoktor kadar yaşayanın bildiği de önemli o doktor hiç kullanmadı sadece okudu o unutur ama kullanan aslaaaHayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!
Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .
Yorum
Yorum