Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rexapin 5 mg kullanıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• rexapin 5 mg kullanıyorum

doktora ilk gittiğimde okb tehşisi koydu lustral 50 mg ve anafranil 25 mg başladım. anafranilin yan etkilerine dayanamadığım için faverin 100 mg geçtim. faverinin de yan etkileri ağır geldi ve doktorum rexapin 2.5 mg yazdı. rexapin iyi geldi hem de çok iyi .. aşırı bi mutluluk patlaması hiperaktivite derecesinde hareketlilik sosyal yaşam filan. son bikaç gündür de majör depresyona girdim ve dibe vurdum. doktorum rexapini 5 mgma çıkarttı. bildiğim kadarıyla rexapin okb tedavisinde kullanılmıyor doktor reçeteye bipolar yazmadı ve bipolarla ilgili birşey söylemedi sorun nedir acaba ?

Orjinal yazı sahibi: rapci28415 View Post
    doktora ilk gittiğimde okb tehşisi koydu lustral 50 mg ve anafranil 25 mg başladım. anafranilin yan etkilerine dayanamadığım için faverin 100 mg geçtim. faverinin de yan etkileri ağır geldi ve doktorum rexapin 2.5 mg yazdı. rexapin iyi geldi hem de çok iyi .. aşırı bi mutluluk patlaması hiperaktivite derecesinde hareketlilik sosyal yaşam filan. son bikaç gündür de majör depresyona girdim ve dibe vurdum. doktorum rexapini 5 mgma çıkarttı. bildiğim kadarıyla rexapin okb tedavisinde kullanılmıyor doktor reçeteye bipolar yazmadı ve bipolarla ilgili birşey söylemedi sorun nedir acaba ?
    Doktor OKB teşhisi koyduysa OKB 'sindir ....bipolar nereden çıktı? doktorun verdiği ilaca güven......
    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

bende bipolar var rexapin 2,5 luk içiyorum

Yorum

Bende de bipolar var topamax 100 mg kullanıyorum....
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
          Bende de bipolar var topamax 100 mg kullanıyorum....
          bana hiç vermediler ondan 4 dr değiştim peki nasıl bi etkisi varmı nasıl oldun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
            bana hiç vermediler ondan 4 dr değiştim peki nasıl bi etkisi varmı nasıl oldun
            Çok iyi geldi ara sıra rahatsızlıklarım oldu ama genelde iyi geldi idame doz devam ediyoruz......( aynı zamanda OKB içinde kullanıyoruz )
            GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
              Çok iyi geldi ara sıra rahatsızlıklarım oldu ama genelde iyi geldi idame doz devam ediyoruz......( aynı zamanda OKB içinde kullanıyoruz )
              eyvallah birde gece ilacınmı bu gündüz mü içiyorsun seni sarsıyormu uyuşukluk ne bilim vs

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
                eyvallah birde gece ilacınmı bu gündüz mü içiyorsun seni sarsıyormu uyuşukluk ne bilim vs
                Sabah 60 mg prozac 50 mg topamax akşam 50 mg topamax yatarken 200 mg largactil içiyorum...alıştığım için sarsmıyor...
                GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

gelelim asıl konuya rapçi ilk hafta hatta bir ay boyunca güzel geçiyor gezmek dolaşmak istiyorsun ve sonra ne oluyorsa birden bitkin sıkılgan hoşnut olmuyor insan yeni bir ilaç vermişti 5 mg la başladım ilk haftam hatta ilk ayım çok güzeldi sonra dr anlattım bu durumu oda daha iyi olucaksın dedi 30 mg yaptı ve ondan sonra dahada kötüye gitmeye başladı tekrar dr gidene kadar akla karayı seçtim sonra gittiğimde ilacı kesti

Yorum

Bana depresyon için vermişti oldukça işe yarıyor.Düşünce bozukluklarına iyi geldiği kesin.

Yorum

anksiyete bozukluğu için gittim, prozac vermişti, uykusuzluk çekiyorum deyince rexapin 2,5 verdi. Akşam yatıyorum sabah 7 de ayaktayım
                      İmzam buraya sığmayacak kadar uzun...

Yorum

Ben 5mg geçtikten 2-3 ay sonra aşırı unutkanlık başlamıştı.

Yorum

bende rexapin içiyorum aynı

Yorum

İşleniyor...
                          X