doktora ilk gittiğimde okb tehşisi koydu lustral 50 mg ve anafranil 25 mg başladım. anafranilin yan etkilerine dayanamadığım için faverin 100 mg geçtim. faverinin de yan etkileri ağır geldi ve doktorum rexapin 2.5 mg yazdı. rexapin iyi geldi hem de çok iyi .. aşırı bi mutluluk patlaması hiperaktivite derecesinde hareketlilik sosyal yaşam filan. son bikaç gündür de majör depresyona girdim ve dibe vurdum. doktorum rexapini 5 mgma çıkarttı. bildiğim kadarıyla rexapin okb tedavisinde kullanılmıyor doktor reçeteye bipolar yazmadı ve bipolarla ilgili birşey söylemedi sorun nedir acaba ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
rexapin 5 mg kullanıyorum
Collapse
X
-
Etiketler: anafranil 25 mg, bipolar, okb, rexapin 5 mg, rexapin 5 mg ilacı, rexapin 5 mg yan etkileri
-
Orjinal yazı sahibi: rapci28415 View Postdoktora ilk gittiğimde okb tehşisi koydu lustral 50 mg ve anafranil 25 mg başladım. anafranilin yan etkilerine dayanamadığım için faverin 100 mg geçtim. faverinin de yan etkileri ağır geldi ve doktorum rexapin 2.5 mg yazdı. rexapin iyi geldi hem de çok iyi .. aşırı bi mutluluk patlaması hiperaktivite derecesinde hareketlilik sosyal yaşam filan. son bikaç gündür de majör depresyona girdim ve dibe vurdum. doktorum rexapini 5 mgma çıkarttı. bildiğim kadarıyla rexapin okb tedavisinde kullanılmıyor doktor reçeteye bipolar yazmadı ve bipolarla ilgili birşey söylemedi sorun nedir acaba ?GİDENE DUR DEMEM ....
-
-
-
gelelim asıl konuya rapçi ilk hafta hatta bir ay boyunca güzel geçiyor gezmek dolaşmak istiyorsun ve sonra ne oluyorsa birden bitkin sıkılgan hoşnut olmuyor insan yeni bir ilaç vermişti 5 mg la başladım ilk haftam hatta ilk ayım çok güzeldi sonra dr anlattım bu durumu oda daha iyi olucaksın dedi 30 mg yaptı ve ondan sonra dahada kötüye gitmeye başladı tekrar dr gidene kadar akla karayı seçtim sonra gittiğimde ilacı kesti
Yorum
Yorum