Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ey citol gençliği

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ey citol gençliği

zanax-lustral-rexapin-paxil derken son bir 5 aydır sadece 40 mg citol kullanıyordum. lakin sehirdısına cıktığımda ha aldım ha alıcam derken 5 gün salladım. zırt pırt ağlama haricinde bişey de olmadı. sonra tırstım aldım tekrar kullanmaya başladım 2 gündür yine aksatıyorum ama içimden kullanmak gelmiyor.( başka hastalığımdan dolayı fazla kimyasal alıyorum vücuduma) sizce devam etmeli mi yoksa madem aksattım tamamen bırakmalı mı ? deneyimi ya da önerisi olan varsa beri gelsin

tepkiyi kolaylaştırıcı etki diye bişe var ya işte bu forumda eksiksiz işliyor bunu fark ettim kaç yıldır

Yorum

Bende citol 40 mg kullanıyorum.Pat diye kesme bence 1 hafta olmaz 2 hafta bisi olmaz 3. hafta dibe vurma sonra
      ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

citol yoksunluğu tuhaf bir huzursuzluk yapıyor. Ben cymbaltaya geçerken yaşadım. Tanımlayamadığğnız bir hal ve ne yapacağınızı da bilemiyorsunuz... Deliliğlin ilk basamağı gibi hissettim ben...

Yorum

citol 40mg'ı tamamen kesmen gerekmiyor. doz azaltabilirsin. önce 20mg sonra 10mg gibi.

Yorum

o halde ben günde yarım alayım ?

Yorum

bence siz ilk önce dr. kontrolunde tam anlamıyla kullanın ..çünkü tam kullanmış sayılmazsınız ..
              sonra da tekrar dr. kontrolünde yavaş yavaş azaltın ...
              ben mesele 40lıktan ilaçları yavaş yavaş azalttım ..ama buna dr. karar versin siz veya biz değiliz .ee adamlar nede olsa kaç sene oluyorlar ..
              ama siz bilirsiniz yinede .
              bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
                bence siz ilk önce dr. kontrolunde tam anlamıyla kullanın ..çünkü tam kullanmış sayılmazsınız ..
                sonra da tekrar dr. kontrolünde yavaş yavaş azaltın ...
                ben mesele 40lıktan ilaçları yavaş yavaş azalttım ..ama buna dr. karar versin siz veya biz değiliz .ee adamlar nede olsa kaç sene oluyorlar ..
                ama siz bilirsiniz yinede .
                aaaa olmadı şimdi !!!! bu forumdakilerin en büyük hobisi kafasına göre ilaca başlayıp ilaç kesmektir. insanların hobilerini ellerinden almaya mı çalışıyorsunuz ???

Yorum

İşleniyor...
                X