zanax-lustral-rexapin-paxil derken son bir 5 aydır sadece 40 mg citol kullanıyordum. lakin sehirdısına cıktığımda ha aldım ha alıcam derken 5 gün salladım. zırt pırt ağlama haricinde bişey de olmadı. sonra tırstım aldım tekrar kullanmaya başladım 2 gündür yine aksatıyorum ama içimden kullanmak gelmiyor.( başka hastalığımdan dolayı fazla kimyasal alıyorum vücuduma) sizce devam etmeli mi yoksa madem aksattım tamamen bırakmalı mı ? deneyimi ya da önerisi olan varsa beri gelsin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ey citol gençliği
Collapse
X
-
Etiketler: citol, citol endikasyonları, citol ilacı, citol yan etkileri, lustral, paxil, rexapin, zanax
-
bence siz ilk önce dr. kontrolunde tam anlamıyla kullanın ..çünkü tam kullanmış sayılmazsınız ..
sonra da tekrar dr. kontrolündeyavaş yavaş azaltın ...
ben mesele 40lıktan ilaçları yavaş yavaş azalttım ..ama buna dr. karar versin siz veya biz değiliz .ee adamlar nede olsa kaç sene oluyorlar ..
ama siz bilirsiniz yinede .bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ranil View Postbence siz ilk önce dr. kontrolunde tam anlamıyla kullanın ..çünkü tam kullanmış sayılmazsınız ..
sonra da tekrar dr. kontrolündeyavaş yavaş azaltın ...
ben mesele 40lıktan ilaçları yavaş yavaş azalttım ..ama buna dr. karar versin siz veya biz değiliz .ee adamlar nede olsa kaç sene oluyorlar ..
ama siz bilirsiniz yinede .
Yorum
Yorum