uykularım düzensiz dediğimde, paxera ve welbutrin yanına bunu verdi, hiç kullanmamıştım. Dün bi 50mg aldım, 24 saat oldu hala kendime gelemedim, ağzım kurudu, sarhoş gibiyim.
bu ne ilaçı bileniniz varmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
seroquel kullanan varmı?
Collapse
X
-
seroquel kullanan varmı?
-
Orjinal yazı sahibi: Milaa View Postbu ilaç çok daha üst seviyedeki rahatsızlıklar için, eminim gitseniz durumunuza daha düşük dozajda ve etkide başka ilaç verilir. sonuçta içilen ilacın yararı kadar yan etkileride var.
-
Orjinal yazı sahibi: longines View Posthaklısın ben bu ilacı sürekli gerginlik tedirginlik ve birçok korku ve uyuyama ma gibi şikayetlerimden dolayı kullanıyorum fakat doktor kontrolünde değilim açıkcası.....
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Milaa View Postkafaya göre içmeyin sonuçta baş ağrısı hapı değil. siz neden dolayı içiyorsunuz.dozajını ancak psikiyatristler duruma göre ayarlayabilir. hastalık nüksettiği anlarda fazla verilebiliyor duruma göre gittikçede düşürülebiliyor bunu kafanıza göre yapamazsınız.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: longines View Posthmm ben kafadan 100 mg başladım ....50 mg işimi görürmü acaba bilmiyorum.......
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Milaa View Postkesinlikle ve uykusunuda derinleştiriyor. yanındada iki farklı tür ilacı var ama seraqual bilindiği gibi en etkili olanları. sadece uyku amaçlı verilcek olsa normal birisine birçok uyku ilacı var. psikiyatrisler normal düzeydeki birine uyuması için bu ilacı yazmaz
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: longines View Postduygudurumu duzenleyici olarak mı fayda görüyor bu ilaçtan anneniz.....
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Milaa View Postuykuyu derinleştirme özelliğide olan fakat sadece uyku amaçlı verilecek bir ilaç değil. seraqual herkese verilmez. hastalınızın tam teşhisi ney?benimde annem kullanıyor bipolar rahatsızlığından dolayı
Leave a comment:
-
uykuyu derinleştirme özelliğide olan fakat sadece uyku amaçlı verilecek bir ilaç değil. seraqual herkese verilmez. hastalınızın tam teşhisi ney?benimde annem kullanıyor bipolar rahatsızlığından dolayı
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: suskun_styla View Postkullanmıştım eskiden,bi yararı veya zararını gördümmü hatırlamıyorum ama hatırladım şey bazen olmayan şeyler gösteriodu galiba,bide sabah uyanınca uyansan bile sanki üstüne cokmusler gibi elimi kolumu zor hareket ettiriyodum.
Leave a comment:
-
kullanmıştım eskiden,bi yararı veya zararını gördümmü hatırlamıyorum ama hatırladım şey bazen olmayan şeyler gösteriodu galiba,bide sabah uyanınca uyansan bile sanki üstüne cokmusler gibi elimi kolumu zor hareket ettiriyodum.
Leave a comment:
Leave a comment: