Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cymbalta kullannan varmi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cymbalta kullannan varmi

Arastirmalarima göre yeni cikan bi ilac ve gayet ii yorumlar var hakkinda bende antidepresanlara krsi direnc var cogu depresana yanit vermior bunyem lustral prozac paxil denedim etkileri olmadi cipralexdende az bi etki gördum bu cymbaltanin bana ii gelcegini dusunuorum

1aydır cymbalta 60mg kullanıyorum daha etkisini göremedim.

Yorum

İlaç kullanmaya mecbur olduğunu kim söyledi.Evli değilsin belli ki.Evli olsaydın karın izin verecek miydi sanıyorsun o ilaçları kullanmana.Cinsel hayatından vazgeçmek zorunda kalacaktın.
      Orjinal yazı sahibi: fatih_baba58 View Post
      Arastirmalarima göre yeni cikan bi ilac ve gayet ii yorumlar var hakkinda bende antidepresanlara krsi direnc var cogu depresana yanit vermior bunyem lustral prozac paxil denedim etkileri olmadi cipralexdende az bi etki gördum bu cymbaltanin bana ii gelcegini dusunuorum

Yorum

Dreamer agir depresyonik we sizofren biriyim ömur boyu ilac kullanacam keyfimden degil hastayim ben

Yorum

1ay 60 dan yarar görmediğimden doktor kesti tabi doz düşürerek.

Deneysel tedaviler yaratıyoruz doktorumla

Yorum

ssri+bupropiyon kombosunu deneyin.tedaviye dirençli biri olarak bende işe yaradı ama tam çare olamadı .

Not:Cymbalta en geç 1 ayda etki gösterirmiş.

Yorum

evet ben kullanmıştım ben de pek bir etki yapmadı zararınıda görmedim faydasınıda.ama bende etki yapmadı diye başkalarında yapmıycak diye bi şey yok herkesi bünyesi farklı bana iyi gelen bi başkasına iyi gelmeyebilir

Yorum

İşleniyor...
              X