Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Efexor xr e meydan okudum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Efexor xr e meydan okudum.

selamlar. 3 yıldır anxiety ve major depresyon tedavisi görüyorum. ilk başta ilaçlara şükür ettim. panik atağım ortadan kalktı. geçmişim. cipralex risperdal depreks norodol son durağım efexor xr oldu. doktorumun dediği,major depresyonun geçmeyen şekli bende mevcut ne güzel. tedaviyle geçmesi gerekirken başa sardı hep. kendimi asla suçlamadım. bu yüzden.
    ne yaptığımın farkında değilim. 1 yıldır psikiyatr gitmiyorum tek sebebi çare olmadığı için. hiç birinizde olduğunu düşünmüyorum fakat. hastalığım mutlu olamamak. başıma iyi bir şey gelsede mutlu olamıyorum. hayatım boyunca çabaladığım tek bir neden. mutlu olmak, sabahları kalkınca motivasyonunuzun sıfır olması ne demek bilemezsiniz. günden güne erimek, günden güne çürümek gerçekten çok kötü bir şey. iradesi olmayan ama sürekli çabalayan ben. bu tabiri caize bu aptal ilacı azaltmadan bırakıyorum. 150 mg olarak kullandığım. kimi zaman hafızamı bodoslama geriye çeviren içtim mi içmedim mi diye unutturan ara sıra 300 e kadar fırladığım. ilacı azaltmadan bırakacağım. bıraktıkdan sonra ki halimi merak ediyorum. 1.5 yıldır kullanıyorum. bir zehir gibi vücuduma yayıldı atmam lazım. ve ihtiyacı olmayan hiç kimse bu ilacı kullanmasın. çünkü yan etkileri hiç bir ilaçta yok. en baba uyuşturucu da yok. requiem for a dreamı yaşıyorum almadığım zamanlar ve bugün 4 cü gün baş dönmeleri ve zamanın geçmemesi canımı sıkıyor. işin komik tarafıda grip oldum. ikisini birden çekiyorum. bu ilaç, seni sen yapan. herşeyi alıp götürüyor.
    yaşam enerjim kalmadı. yaşım 19 ve ruhum 50 yaşında. bunun ilaçla alakası yok ama misilleme yaparsam ilaçta çok destek çıkıyor. yahu ne demektir. 500 mt yürüyünce 2 saat koşmuş gibi terlemek? ne kadar uyusanda halsiz kalkmak? kilo problemini zaten söylemeyeceğim. 55 kilo ile başladım tedavi 80 e çıktım. şimdi 72 yim. sanırım rayına oturmaya çalışıyorum. irademle 8 kilo vermişim. istek 65. bakalım.

efexor bende kullandım hiç bir yanetkisini görmedim faydasınıda görmedim zararınıda. ilaçlar bünyeden bünyeye degişir sana iyi gelen ilaç bana iyi gelmeyebilir yada tam terside olabilir o yüzden ilaca çokda baglamayın durumunuzu. çok bi şeyiniz yok aslında sadece mutsuzluk oda sizin elinizde biraz sizi mutlu edecek şeyler yapabilirsiniz biraz gayret gösterirseniz bi şeyiniz kalmaz.keşke hepimizinki sadece mutsuzluk olsa

Yorum

karaciğerine yazık

Yorum

mutsuzluğun insan üzerinde yarattığı etkiyi tam olarak bilemezsiniz. ben hayatımda hiç mutlu olmadım. herkes dünyaya gökyüzünden bakarken ben içinden baktım. ilaç geçmişim sadece mutsuzluk değil. çok fazla derecede anxiety bozukluğu da yaşadım. yaz mevsimi. 3 ay evden dışarı çıkmadığımı bilirim. 1 adım atamadım. o zamanlar ilaç kullanmıyordum. yaşamak değildi. suratımın aldığı hali tahmin edemezsiniz. artık bir hayaleti tıraş ediyorum aynalarda siluetim yok benim. mutlu olmak görecelidir. küçük şeylerle mutlu olmak her insanın yaptığı şey. benim ise değil. okuyorum, güzel bir yaşantım var. çok güzel bir muhitte oturuyorum, paraya ihtiyacım yok. istediğim herşeyi yapabilirim. fakat oysa. evden adım atmak içimden gelmiyor. dediğim gibi. 3 ay evden dışarı gün ışığı görmeden yaşadınız mı? yürüdüğünüz yollarda sizin %10 unuz kadar terlemeyen insanlar görüp terinizin gözlerinizden aktığını gördünüz mü? geçmişim hiç parlak değil. bu ilacı 7 8 ay üstü ve 150 mg ve aşırı kullanırsanız yan etkisini görürsünüz. gerçekten çok fena çarpıyor. kendimi yaksam dumanım çıkmaz, bileklerimi kessem kanım akmaz o derece. sadece sizinle, aptal maddelere bağımlı kalmış biz insanlar olarak bir terapi seansi gibisinden paylaşmak istedim. ilk defa bir psikoloji forumuna üye oldum. yazılarımda bilgileneceğiniz baş sebeplerden biri bu ilacın yan etkileridir. doktor kontrolü şart. ben kontrolle başladım kontrolsüz devam ettim. sonuç bu..

Yorum

Efexor bende kullandım.sadece 1 kutu kullanmama rağmen bıraktığım andan itibaren 1 hafta 10 gün kendime gelemedim.faydası oldu mu olmadı mı onu bile bilmiyorum...

Yorum

benim tedavim ilaç değil. psikoterapi işe yaramaz. önyargılı bir yaklaşımdan ziyade doğru bir yaklaşım. çok fazla realistim, çok sık yaparım bir bankta oturup deniz kenarı, insanları izlemek, veyahutta bir kafe. çok boş çok rutin muhabbetler. şu dünyada çok basit insanlarız. lanet bir ayna görmek isteyene gerçekleri gösteriyorum. itfayeci olmak için ateşlerin üstesinden gelmen gerek değil mi? yani kısır döngü. etrafımda ki insanların çoğu kaçtı. çünkü gerçekleri konuştuğum için. şahısa ait olmasa bile kırıcı oldu. terkedildim ihanete uğradım aldatıldım. yazılcak çok şey varda. biraz dinlenmeliyim. yan etkileri mike tyson misali, çok sağlam vurmaya başladı.. yerimde titriyorum. akhineton iğnesine muhtaç zavallı bir hasta gibi.. çok kötü çok.

Yorum

biliyorum ama bana çare olacak bir şey değil. lanet bir ezik,çaresiz bir insan gibi davrandım. ama mecburdum ilacı bugün aldım. reaksiyonları geçti. uzun sürdü geçmesi. 3 saat gibi. dışarı çıktığımda yüzümü gözlerimi gören yol verip kenara çekiliyordu. 2 defa bodoslama düşüyor gibi oldum. tanıdıklar geçmiş olsun bile dedi. ne dediklerini anlamadım gerçi. fazla terledim. işin kötü tarafı grip olduğum halde bırakmaya çalışmam oldu. azaltarak tekrar eski doktorum kontrolünde bırakacağım. bazı insanlara vermiş olduğum sözüm vardı. ayık kafayla muhattap olmam gerekiyordu kendileriyle o yüzden bırakmayı erteledim. kısaca ring de knock out oldum. ama tekrar bir rövanş yapacağım. herkese iyi geceler diliyorum.

Yorum

paxil kullanmanı öneririm..

Yorum

bende de distimi+major var hayat gerçekten boktan ilaçlar işe yaramıyor beyinde reuptake edebilecekleri serotonin bulamıyorlar.Psikoterapi dene hiç değilse laflamış olursun

Yorum

efexoru bırakmak bir mesele dikkatli kullanılmalı .... fena bir baş dönmesi ve mide bulantısı altüst edebiliyor bir müddet hayatı ...

KuzuZade
                    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
                    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
                    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

İşleniyor...
                    X