Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Efexor doz artışı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Efexor doz artışı

Arkadaşlar ,
    Efexor 37,5 mg bir kutu bitirdim pek etkisi olmamıştı. Bugün doktora gittim, 75 mg a çıkardı. Haftaya vizelerim var. Doz artışına alışma sürecim sınavlarımı olumsuz etkiler mi dersiniz?

bende efexor u 300 mg kullanıyorum .efexor un dikkat ve konsantrsasyona da iyi geldiğini her dr söyler .o yüzden sınavı etkilemez ki 75 mg da düşük doz sayılır..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DIABLO View Post
      bende efexor u 300 mg kullanıyorum .efexor un dikkat ve konsantrsasyona da iyi geldiğini her dr söyler .o yüzden sınavı etkilemez ki 75 mg da düşük doz sayılır..
      teşekkürler, iyi geldi bu. kullanayım öyleyse..
      sen ne için kullanıyosun peki

Yorum

herkes hemen ilaca sarılmadan önce düşünsün karaciğerinizide düşünün ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: longines View Post
          herkes hemen ilaca sarılmadan önce düşünsün karaciğerinizide düşünün ........
          ilaca sarılmadan önce baya bi düşündüm, hatta fazla düşündüm daha kötü hale geldim, emin ol..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: derinn. View Post
            ilaca sarılmadan önce baya bi düşündüm, hatta fazla düşündüm daha kötü hale geldim, emin ol..
            benden uyarması çünkü bu ilaçların direk karaciğerin fonksiyon bozukluğuyla yakından ilgisi var içersenizde az için

Yorum

herkez rahatına baksın ,dr yazdıysa ve yeşil reçete değilse kullanmakta bir sakınca yok..çok mu evhamlısın 6 ayda -1 yılda bir check up yaptır olsun bitsin..

Yorum

İşleniyor...
              X