Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lustral hakkında hissettikleriniz

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• lustral hakkında hissettikleriniz

aah lustral herkez gibi benimde hayatımı kurtardın beynimi kullanmayı öğrettin dikkatimi yerine getirdin bakış açımı değiştirdin daha neler yapmadın ki anlatamıyorum...

arkadaşlar ben lustrali 1 sene civarı kullandım kilomu zar zor koruyabildiğim ve vermek istediğim gibi saçma bir sebeple tabiri caizse ihanet etmiş oldum ama insan oğlu bu nankördür...

sizin düşünceleriniz neler merak ediyorum ama kesinlikle 1 2 sene kullananlar yazsın, 5 6 ay kullananların yorumlarından anlarım
    İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...

lityum he......bir o ilacın tadına bakmamıstırım....

Yorum

efendim anlamadım lityum he..... nedir
      İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...

Yorum

lustral ssrı grubundan değildir yani etken maddesi sertralin.....
        Last edited by longines; 09-01-2013, 03:50 AM.

Yorum

hmm ama ben maddesini sormuyorum içen insanlara hissettirdiklerini soruyorum, ama konuya katılmak istemeniz güzel , içeriğinin sertralin oldunu öğrendiğim iyi oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serverous View Post
            hmm ama ben maddesini sormuyorum içen insanlara hissettirdiklerini soruyorum, ama konuya katılmak istemeniz güzel , içeriğinin sertralin oldunu öğrendiğim iyi oldu
            anladım ben antipsikotik ağırlıklı bir çok tür ilaç kullandım ama bu ilacı hiç kullanmadım.....

Yorum

kullanmalısınız bence etkileri çok güzel rahatlatıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serverous View Post
                kullanmalısınız bence etkileri çok güzel rahatlatıyor
                o tür ilaçlar bana yaramıyor......sürekli gergin tedirgin bir ruhhali içinde oldugumdan yavaşlamam sakinleşip uyumam için antipsikotiklerden faydalanabiliyorum.....

Yorum

İşleniyor...
                X