Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lustral + atarax yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• lustral + atarax yardım

Selam arkadaslar 4-5 gün önce gittigim doktor sorunlarımı anlattıgımda (panik b, okb, ve depresyon) teshisi koydu lustral + atarax yazdı ilacları aldım lustralı sabah 1 ataraxı ise gece 1 (ihtiyac duyuldugunda yarım) olarak kullanıyorum bugun 4.gün sanki gün gectikce daha kötüye gidiyorum odamdan cıkmaz oldum düsüncelerimi kontrol edemiyorum ve içimde sürekli olarak asırı derecede huzursuzluk,sıkıntı,heyecan,korku beynim patlayacak gibi oluyor dısarı cıkamıyorum ilacları almadan önce cıkıyordum dısarıya gezip dolasabiliyordum ama su an eve hapis olmus durumdayım ... atarax hiç bi şekilde rahatlatmıyor uyku düzenleyici deniyor ama bende tam tersi oldu lustralda aynı sekilde huzursuzlugumu 2 kat arttırdı agzımın içinde bi uyusukluk ilaclardan sonra panik ataklarım daha şiddetli hale geldi..hiç gecmiyor tık sesi duysam kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor bütün bunlar normalmi ilacın yan etkisimi acaba ?

olabilir ya ilaçların etkisi bünyeye göre değişir.seni olumsuz etkilemiş olabilirler. en iyisi doktorunla konuşup durumu anlatman

Yorum

her ilaç her bünyeye uymuyor.

tecrübe ile sabittir.

doktoruna başvurmalısın.

panik yapma ve sakin ol.

doktoruna güven.

Yorum

Atarax uyku düzenleyici olarak veriliyor ancak ben sıkıntılı olduğum dönemlerde kullanmak için alıyordum doktor tavsiyesiyle.Ancak ne uyku getiriyordu nede sakinleştiriyordu.Ondan dolayı atarax bence başarısız bir ilaç.Lustral ı daha önce kullanmadım ancak huzursuzluk hali yapabiliyor ilaçlar ilk başlarda.Kullanmaya devam et baktın olmuyor doktoruna gider değiştirtirsin ilaçlarını.

Yorum

ataraxın yerine geceleri olanzapin etken maddeli bir ilaç eklenmeli lustralın yanına.........

Yorum

ilaclar hakkında bir fikrim yok ama ilaclara baslayalı 4 gün oldu gün gectikce dahada içine kapanık antisosyal birisi oldum..galiba en dogrusu doktora danısmak olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BlackSword View Post
              Selam arkadaslar 4-5 gün önce gittigim doktor sorunlarımı anlattıgımda (panik b, okb, ve depresyon) teshisi koydu lustral + atarax yazdı ilacları aldım lustralı sabah 1 ataraxı ise gece 1 (ihtiyac duyuldugunda yarım) olarak kullanıyorum bugun 4.gün sanki gün gectikce daha kötüye gidiyorum odamdan cıkmaz oldum düsüncelerimi kontrol edemiyorum ve içimde sürekli olarak asırı derecede huzursuzluk,sıkıntı,heyecan,korku beynim patlayacak gibi oluyor dısarı cıkamıyorum ilacları almadan önce cıkıyordum dısarıya gezip dolasabiliyordum ama su an eve hapis olmus durumdayım ... atarax hiç bi şekilde rahatlatmıyor uyku düzenleyici deniyor ama bende tam tersi oldu lustralda aynı sekilde huzursuzlugumu 2 kat arttırdı agzımın içinde bi uyusukluk ilaclardan sonra panik ataklarım daha şiddetli hale geldi..hiç gecmiyor tık sesi duysam kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor bütün bunlar normalmi ilacın yan etkisimi acaba ?
              merhaba benimde doktorum sana verilen ilaçlardan verdi lustral çok hafif bir ilaçtır,ama daha yeni kullanmaya başladığın için bir geri çekilme yaşayabilirsin kendini daha paniklemiş hissedebilirsin lustral ın uykusuzluk etkisi olduğu için mümkünse her sabah belirli bir saatte al,ataraksı ise uykusuz gecelerin için vermiştir muhtemelen,ama her gece iç diye değil sadece uyuyamadığın zamanlarda alman için ki sen yarım içiyormuşsun ben bir alıyordum,lustrali sakın bırakma kullanmaya devam et çünkü etkisini yavaş hissettiren bir ilaçtır yani ha diyince geçmiyor hiçbir hastalık,atarax a gelince dediğim gibi yap istersen,o panik hallerin 1 iki aya geçecektir sakın üzülme

Yorum

İşleniyor...
              X