Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tofranil 25 mg kullanan arkadaşlar var mi? Iyi bir doktor ariyorum yardim edin lütfen

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tofranil 25 mg kullanan arkadaşlar var mi? Iyi bir doktor ariyorum yardim edin lütfen

Selam arkadaşlar, ben iki buçuk ay önce uykusuzluk, yapmaktan zevk aldığım hiç bir şeyi yapamama, halsizlik, hayattan bıkkınlık, hayal dünyasına gömülme, saçma sapan bir hayal aleminde yaşayıp oradan çıkmak istememe, gerçek yaşamdan kopma, yaşamak istememe, sürekli yalnız kalma isteği vb... gibi sebeplerle bir psikiyatra gittim. Konusunda son derece uzman ve uzun süredir de değişik sıkıntılar sebebiyle gittiğim ve derdime çare olan güvendiğim bir doktordu. Ancak bana günde 4 defa kullanacağım 25 mg lık Tofranili ve günde yine iki kere kullanacağım 0.5 mg lık xanaxı yazdı. 2,5 aydır kullanmama rağmen durumumda hiçbir değişiklik olmadığı gibi daha da kötü oldum ancak doktorum kesinlikle ilacı kesmiyor, değiştirmiyor, yaşadığım sıkıntıyı anlamıyor...İçinizde bu ilacı kullanan ve faydasını gören var mı? Ve devlet hastanesi, üniversite hastanesi, eğitim araştırma hastanelerinde psikiyatra gidip iyi sonuç alan var mı? Ben bu doktorumu bulmadan önce bir kere gitmiştim, Erenköy Ruh ve Sinire gittim, beni 2 dk bile dinlemedi doktor, bir ilaç yazdı yolladı ve hiç faydasını görmemiştim bu nedenle bu tip hastanelere gitmeye de korkuyorum. Beni OKB konusunda yönlendirebileceğiniz bir hastane ve doktor varsa hayatımı kurtarmış olursunuz, şimdiden teşekkürler...
İşleniyor...
X