Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral

bu ilacı kullanmaya dün başladım sözlüklere baktım mutluluk veriyormuş harika birşeymiş ama bırakıncada eski halinize dönebiliyomuşsunuz bağımlılık yaparmıki bu yaparsa benim için sorun olurmu acaba ?

öncelikle söylim bağımlılık yapmıyor ,ben 2 yıl panik atak için kullandım ve bıraktım(bırakması biraz 1-2 ayı mı aldı ama)mutluluk yaptığı ve sinirlenmeyeceğin kesin.bana ilk başta çok uyu ,mide bulantısı ve esneme yaptı.daha sonrasında 7 kilocuk bir fazlası oluştu.ve en güzeli panik atağımı ve obsesyonlarımı depresyonumu iyileştirdi.

Yorum

evet şuan benimde uykum var insanı birazcık sorhoş gibi yapıyor bu sabah 2 den beğridir uyasım geldi derslerime vakit ayırmıyodum fazla galiba şimdi hepten lustral'ı yuttuk

Yorum

doktor kontrolünde öncelikle yarım yarım almalısın.

Yorum

evet bana zaten söylemişti 2 gün çeyrek 7 gün yarım ve tamlara geçmemi

Yorum

ben daha yeni başladım bu ilaca.yarım alıyorum şimdilik bişey olmadı.bana iştah azaltır enerji verir demişti birisi.bilmiyorum bakalım şimdilik bişey hissetmiyorum hissedince yazarım..

Yorum

bende yarımlara yarın başlıcam sonrada tamlar ilaç 50mg. benim uykumu getirmeye başladı ama uyuyamıyorumda.kısacası uykusuzlukan öldürüyo ama bu galiba yeni başladığım için sözlüklere baktım fena da değil ilaç

Yorum

İşleniyor...
              X