Merhaba doktorum 50 mg Lustral vermişti. İlk hafta yarım, sonra günde 1 tablet kullandım. Bugün 15. Günüm. Sormak istediğim; ben lustral ı gündüz 12 de içiyorum. Sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü. yan etki de görmedim , bana iyi gelecek etki de.. Gerçi daha erken.... ( Az da olsa esniyorum ilk hafta daha çoktu) Sizce sabah erken kalkıp mı içmem gerekir? Yanlış mı var bi yerde?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Lustral nasıl kullanılır?
Collapse
X
-
yalnışın yok.. kahvaltını yapınca iç.. ama her gün aynı saatte almaya özen göster.."sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
Yorum
-
bende gecen hafta çarşamba günü doktora gittim lustral 50 mg yazdı ve perşembe başladım bugün tam 7 gün oldu. banada doktor ilk 6 gün yarım daha sonra bütüne cıkar dedi. yan etki olarak pek bişey görmedim yarım alırken sadece ağzımı braz tuhaf hissettim bugünde 2. bütünü aldım ayakta oldum zaman sorun yok ama oturdugum zaman esneme ve uyku gelir gibi oluyo ama cok esnetti beni. braz daha dayanmak lazım inşallah şifamızı verir. bende sabah 9.15 gibi aldım her sabah benmde iştahım olmuyo mecbur bseler yiyip içiyorum. saatleri aksatmadan içmek lazım. gecmiş olsun
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Yalnıznehir View Postslm.Tok karnına aynı saaatte uygun olabilir.yalnız Lustral 1 ay sonra etkisini gösterir.
yan etkilerinden biride orgazm sorunudur.
Fakat bu problem olursa sakın vaz geçme,durumun kritikse idare et bir iki ay.iyi ilaçtır ama kiloda yapabilir.
Yorum
Yorum