Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lustral nasıl kullanılır?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lustral nasıl kullanılır?

Merhaba doktorum 50 mg Lustral vermişti. İlk hafta yarım, sonra günde 1 tablet kullandım. Bugün 15. Günüm. Sormak istediğim; ben lustral ı gündüz 12 de içiyorum. Sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü. yan etki de görmedim , bana iyi gelecek etki de.. Gerçi daha erken.... ( Az da olsa esniyorum ilk hafta daha çoktu) Sizce sabah erken kalkıp mı içmem gerekir? Yanlış mı var bi yerde?

Neden kimse yorum yapmıyor?

Yorum

yalnışın yok.. kahvaltını yapınca iç.. ama her gün aynı saatte almaya özen göster..
      "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
      Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

slm.Tok karnına aynı saaatte uygun olabilir.yalnız Lustral 1 ay sonra etkisini gösterir.
        yan etkilerinden biride orgazm sorunudur.
        Fakat bu problem olursa sakın vaz geçme,durumun kritikse idare et bir iki ay.iyi ilaçtır ama kiloda yapabilir.

Yorum

Tamam tesekkur ederim. Aynı saatte alıyorum hergün 12 de. Yan etki göstermedi.
          Bırakmam , iyi olmak istiyorum.

Yorum

bende gecen hafta çarşamba günü doktora gittim lustral 50 mg yazdı ve perşembe başladım bugün tam 7 gün oldu. banada doktor ilk 6 gün yarım daha sonra bütüne cıkar dedi. yan etki olarak pek bişey görmedim yarım alırken sadece ağzımı braz tuhaf hissettim bugünde 2. bütünü aldım ayakta oldum zaman sorun yok ama oturdugum zaman esneme ve uyku gelir gibi oluyo ama cok esnetti beni. braz daha dayanmak lazım inşallah şifamızı verir. bende sabah 9.15 gibi aldım her sabah benmde iştahım olmuyo mecbur bseler yiyip içiyorum. saatleri aksatmadan içmek lazım. gecmiş olsun

Yorum

gecmis olsun @plasticwings ins sifa bulursun ilaclar duzenli kullanildimi kesinlikle cok etkili oluyor

Yorum

peki buraya girenlere bişey sorucam. gündüz psikolojinizle gece psikolojiniz aynımı. mesela ben gece kendimi çok rahat hissediyorum ama gündüz hiç iyi olamıyorum

Yorum

Tesekkurler bymhrrm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osmanosman12 View Post
                    peki buraya girenlere bişey sorucam. gündüz psikolojinizle gece psikolojiniz aynımı. mesela ben gece kendimi çok rahat hissediyorum ama gündüz hiç iyi olamıyorum
                    Bende fark yok sadece yalnız olunca çok düşünüyorum.

Yorum

iilaç kullananların yaptığı en büyük hata doktgor kuontrolü olmadan almaları ve düzensiz kullanmalarıdır sabırlı olun ve her ay aynı doktora kontrole gidin.
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yalnıznehir View Post
                        slm.Tok karnına aynı saaatte uygun olabilir.yalnız Lustral 1 ay sonra etkisini gösterir.
                        yan etkilerinden biride orgazm sorunudur.
                        Fakat bu problem olursa sakın vaz geçme,durumun kritikse idare et bir iki ay.iyi ilaçtır ama kiloda yapabilir.
                        benimde 15 gün oldu acayip iştahsızlık yaptı bana o yüzden psikiyatriye danıştım bugün tekrar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yoksun View Post
                          benimde 15 gün oldu acayip iştahsızlık yaptı bana o yüzden psikiyatriye danıştım bugün tekrar
                          Bende de iştahsızlık yaptı. Farkında değilim ya yan etkisi olmuş
                          Bence geçici bunlar hiç kafana takma.

Yorum

50mg kullanırken halsizlik yapmıştı 25mga inince özgüvenim biraz arttı ve enerji verdi.
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                            X