Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Stilizan ile ilgili sorum var?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Stilizan ile ilgili sorum var?

Merhaba son zamanlarda biraz hastalık hastası oldum;oramda ne var buramda şumu var gibi vs.?Nörolojiye gittim fiziksel bir şey çıkmadı bende evhamlardan bahsettim;cipralex kullanıyorum dedim ancak o ilaç zayıf 1 ilaç dedi ve 1 mg stilizan diye bir ilaç verdi.Ancak ilacın prospektüsünü incelediğimde anti psikotik bir ilaç olduğunu hatta şizofrenlerde kullanıldığı gördüm ve dahada dehşete düştüm)gerci dr sağlık karnesine anksiyete yazmış ama merak ettiğim bu tip ilaçlar hakkaten evhamlarda,kaygı bozukluklarında kullanılabiliyormu?şizofren değilimdir herhalde sanırım?)biriswi beni rahatlatırsa sevinicem..

aynı sorunları yaşadım anksiyete durumlarında kullanılıyor düşük dozları
    prospetüsü okuyunca aman allahım dedim ama dikkat ederseniz anksiyete için kullanıldığını da görürsünüz anksiyolitik olarak
    anksiyetenin sebeb olduğu sıkıntıları gideriyor şu an kullanmıyorum

endişelenmenize gerek yok derim
    geçmiş olsun

Yorum

teşekkür

çok teşekkür ederim!inan içimi rahatlattın oysa bunu senin değil bence ilacı verenin söylemesi gerekiyordu!!

Yorum

1mg çok düşük doz. şizofrenler 30mg filan kullanırlar.

Yorum

aynı ilaç farklı hastalıklarda kullanılabilir..

stilizanı çok uzun zaman önce kullanmıştım..gittiğim dr,ilaç tedavisini o ilaçla bitirmişti..2 mg ve ardından 1 mglık stilizan kullanmıştım bir süre..şizofren de değilim..korkmanıza gerek yok.

Yorum

yanıtlara çok teşekkürler

daha iyiyim sayenizde!!!

Yorum

İşleniyor...
            X