Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aurorix kullananlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aurorix kullananlar

Selam Arkadaşlar aranızda aurorix ilacını kullananlar varsa tedavi sürec,nde nasıl bir ilaçtır bilgisi olan yazarsa sevinirim.Ben 10 gün önce Psikyatriste girmeye karar verdim (aslında bu ilk gidişim değil 5 sene önce askerden gelsiğim zaman gitmiştim ilk defa sıkılıyorum diye)o zaman doktor bana sende sosyal fobi var demişti paxil adlı ilacı 6 ay kullanmıstım bana iyi geldive tedavimi yarıda kesmiştim malesef ne yazıkki bu hastalık 2007 kasımda işten ayrıldığım zaman tekrar nüksetti sonra düşünceler beni rahatsız etti huzursuz oldum yeni iş buldum işimden ayrıldım tekrar iş buldum bu zmaan içinde en son 2008 aralıkta çalıstığım iş yerimden ayrıldım bu zamana kadar kendimle mücadele ettim ve hayata pozitif bakan birisiydim ama son olaylar beni biraz etkiledi tedaviyi herzaman red ederken benim hiçbirşeyim yok bı sıkıntılarım içimden geliyor düzelirim derken daha kötü oldum ve 10 gün önce kendi kararımla yeniden tedavi olmaya karar verdim.Allah Rızası için iki rekat namaz kılıp hayırlı bir doktor karsıma çıkması için dua ettim Annem Babam'dan Allah razı olsun onlarda çok dua ediyorlar benim için neyse ailemle beraber Psikatriye gittik 10 gün önce Doktor Bey benim sosyal fobi olduğumu ilaç tedavisi görmem gerektiğini en az 2 yıl boyunca tedavi olmam gerektiğini yanında ağırrr depresyon geçirdiğimi söyledi.İlaç tedavisinin yanında da ayrıca Psikoterapi olmam gerektiğimi söyledi bende Psikoterapi olmayı kabul ettim.

İlaç olarak Aurorix ve Sulpir adlı ilaçları verdi.10 gün oldu içmeye başlayalı suan kendimi çok rahatt hissediyorum yanlız iştahım yok ve bazen aç karnına içiyorum.Aranızda Aurorix kullanan varsa bu ilaç hakkında yorum yaparsanız bilgi verirseniz çok sevinirim.İlaç özelliklerini okudum.Uzun süreden beri aurrorix kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Allah bütün hastalara acil şifalar versin.hoşçakalın...

Geçmiş olsun.
    Uzun zamandır yoktun sanırım.
    İlaçlar konusunda bilgim yok fakat tedavi süreci ne kadar uzun olursa olsun bırakma.
    İlaçlar düzenli kullan azda olsa birşeyler yemeye çalış hiçbirşey yiyemiyorsan bir bardak süt iç ilaçları içmeden.
    Allah en kısa zamanda şifa versin.
    Herşeye rağman gülümsemeye devam.

Yorum

sağolasın gülümse..sen psikolog öğrcenci misin?

Yorum

Psikoterapi Psikiyatristlerde verebilir mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat09
          sağolasın gülümse..sen psikolog öğrcenci misin?
          Evet.
          Psikiyatristler genellike psikoterapi için hastanedeki psikoloğa yönlendirir hastaları.
          Sen hastaneye mi gittin?

Yorum

ben özele gitmiştim.bende konusmayı psikologlar yaparr diye biliyordum hatta sordum kendisine sizden ayrı bir psikolog mu terapi olacağı diye ben vereceğim dedi.üni öğrt üyesi prof bse ben vereceğim demezdi.bir buçuk ay sonra randevu verdi ilaçlar yatıstırsın diye zaman tanıdı terapiye nisan 20 de baslayacağım.onnun için bazen heyecanlanıyorum ben ümitliyim bu dr bana hiçbir şeyin kalmayacak dedi bir karar alacaksan bana her zaman danısıp öğle alacaksın dedi.bende önce Allah'a sonra Doktoruma güveniyorum.Bilmediğim çok şeyler var öğrenmek istiyorum mesela psikoterapi gercekten beni ümitlendirdi ve nasıl birşey diye çok merak ediyorum bununla ilgili yazılar okudum fakat yinede psikoterapi gören arkadaşlar varsa konusmalar nasıl geçiyor,terapi görüpte sağlığına kavuşan var mı bunları öğrenmek isterdim.

Yorum

İşleniyor...
            X