pazartesi günü aşırı derece dikkat dağınıklığı konsantrasyon eksiliği gibi nedenlerle psikiyatra gittim. bi kaç soru sordu ve dikkat eksikliği ve hiperaktive teşhisi koydu. (19 yaşındayım)ritalinverdi. eczaneye gidince bana raporsuz verilmediğini söylediler. bugün rapor almak için tekrar gittim. psikolog basit testler yaptı resim çizdirdi renkli yazılar okuttu . daha sonra elime bi reçete verdi psikayatr bu seferki teşhis major depresyon ve bu sebeple efexor 75 verdi. yan etkileri olduğunu söyledi. salı tekrar gel bir de hoca test yapacak dedi. bugün öğlen kullandım ilacı. günlerdir var olan mide bulantım aşırı boyutlara ulaştı. günde 4-5 saat uyuyan ben akşam üzeri 5.30 gibi uyudum ve 9 da zar zor uyandım. gün içerisinde uyumaktan nefret ederim. umarım gece uyuyabilirim.
doktorun ritalinden efexora dönmesi kafamı karıştırdı. burada da efexor ile ilgili yazılanlar korkuttu açıkçası.
ilacı kullanmalı mıyım doktoru değiştirmeli miyim..
doktorun ritalinden efexora dönmesi kafamı karıştırdı. burada da efexor ile ilgili yazılanlar korkuttu açıkçası.
ilacı kullanmalı mıyım doktoru değiştirmeli miyim..
Yorum